Μπραντ Πιτ: Ξετρελαμένος με την 29χρονη σύντροφό του, Ινές ντε Ραμόν

Και τί λέει για όλα αυτά η Αντζελίνα Τζολί
Monica Schipper via Getty Images

Για νέο ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ του Μπραντ Πιτ και της 29χρονης Ινές ντε Ραμόν κάνουν λόγο οι φήμες. Πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκαλύπτει ότι η ντε Ραμόν και ο Πιτ βγαίνουν ραντεβού εδώ και λίγους μήνες.

Η ντε Ραμόν, η οποία από το 2020 είναι επικεφαλής του τμήματος χονδρικής στην επωνυμία κοσμημάτων Anita Ko, φωτογραφήθηκε στο πλευρό του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιoύ την Κυριακή, 13 Νόεμβρίου, στο Orpheum Theatre, στο Λος Άντζελες, όπου παρακολούθησαν μαζί μια συναυλία του Mπόνο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, «ο Μπραντ δηλώνει πραγματικά ενθουσιασμένος με την ντε Ραμόν», η οποία πρόσφατα χώρισε από τον σύζυγό της και σταρ του Vampire Diaries, Πολ Γουίζλεϊ.

«Γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής φίλης», προσθέτει η πηγή.

Από την πλευρά του Πιτ, πηγή κοντά στον ηθοποιό επιβεβαιώνει πως πράγματι οι δυο τους ξεκίνησαν πρόσφατα να βγαίνουν ραντεβού. Ωστόσο, διευκρινίζει πως δεν πρόκειται για αποκλειστική σχέση.

H Ινές ντε Ραμόν με τον πρώην σύζυγό της.
H Ινές ντε Ραμόν με τον πρώην σύζυγό της.
Alberto E. Rodriguez via Getty Images

Τί λέει για όλα αυτά η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ

«Η Αντζελίνα έχει πάψει από καιρό να δίνει σημασία στις φήμες που κυκλοφορούν για τον Μπραντ Πιτ. Απλώς δεν προλαβαίνει. Είναι τόσο απασχολημένη με το μεγάλωμα των έξι παιδιών της για να επικεντρωθεί στο νέο ειδύλλιο του πρώην συζύγου της. Επιπλέον, οι υποχρεώσεις της στον ΟΗΕ σε θέματα που σχετίζονται με τους πρόσφυγες δεν της αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο. Θα ασχοληθεί με τον Μπραντ μόνο για θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά τους ή τα νομικά τους ζητήματα», αποκαλύπτει πηγή κοντά στον «κύριο και την κυρία Σμιθ».

Alex Wong via Getty Images

Με πληροφορίες από people και hollywoodlife

Δημοφιλή