Χειροπέδες σε ανήλικους που έπεφταν μπροστά στις ρόδες αυτοκινήτων: Ανησυχία για το επικίνδυνο «παιχνίδι»

Το «παιχνίδι» των ανηλίκων να πετάγονται μπροστά στα διερχόμενα αυτοκίνητα, έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις.
.
.
Eurokinissi

Συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, τρεις ανήλικοι, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία., οι πατέρες των δύο εξ αυτών και η μητέρα του τρίτου. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενοι βδομάδα οι Αρχές, συνέλαβαν ακόμα 3 ανηλίκους που πετάγονταν «για πλάκα» μπροστά σε διερχόμενα οχήματα καθώς και τους πατέρες αυτών.

Το «παιχνίδι θανάτου» των ανηλίκων

Οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ομάδες ανηλίκων που κυριολεκτικά πετάγονταν μπροστά στα αυτοκίνητα την τελευταία στιγμή, είχαν γίνει ο φόβος και τρόμος των οδηγών στο Βόλο. Οι ανήλικοι έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή τους και την ακεραιότητα των οδηγών οι οποίοι ευτυχώς τους αντιλαμβάνονταν και πατούσαν φρένο κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η αστυνομία, συνέλαβε, επίσης τους πατέρες των δύο ανηλίκων και τη μητέρα του τρίτου εξ αυτών. Κατηγορούνται για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου. Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι πατέρες και η μητέρα θα οδηγηθούν αρμοδίως.