ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/09/2018 09:05 EEST | Updated 14/09/2018 09:07 EEST

Χρόνια πολλά στον Κώστα Καραμανλή με μια γκάφα της Google

Eurokinissi

O πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, σήμερα γίνεται 62 ετών. Στη φωτογραφία, όμως, που εμφανίζεται στο Google πατώντας το όνομά του, έδειχνε νεότερος. Επρόκειτο, φυσικά, για γκάφα της Google, καθώς ο εικονιζόμενος δεν είναι ο Κώστας Καραμανλής που... θέλουμε να του ευχηθούμε.

Google

Αυτό, όπως διαπιστώσαμε, δεν συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις, ενώ παρατηρείται στους χρήστες που έχουν αποσυνδεθεί από τον λογαριασμό τους στην Google. Πατώντας, λοιπόν τις λέξεις-κλειδιά «Κώστας Καραμανλής», σε αρκετές περιπτώσεις, εμφανίζει την φωτογραφία ενός... συγγενή του

Ο έτερος Κωνσταντίνος Καραμανλής και αυτός, είναι γεννημένος το 1974, και είναι βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία. Κάθεται, δηλαδή, στα ίδια έδρανα με τον θείο του, αλλά στο Google, του πήρε κυριολεκτικά τη θέση.

Ο συγκεκριμένος είναι γιος του Αχιλλέα Καραμανλή. Σίγουρα όλοι θα τον ήθελαν να τον δουν κάποια στιγμή στη θέση του πρωθυπουργού. Για την ώρα τον απολαμβάνουν ως... τέως πρωθυπουργό.

Ευτυχώς, εδώ στην Ελλάδα, θυμόμαστε ακόμα το πρόσωπο του εορταζόμενου  κι έχουμε βάλει σωστή φωτογραφία, αν και οι δημόσιες δηλώσεις κι εμφανίσεις του σπανίζουν.

 

Google

Επομένως, χρόνια πολλά στον Κώστα Καραμανλή με μια ευχή. Μέχρι τα επόμενα γενέθλιά του, να αλλάξει η Google τη φωτογραφία του.