Ιταλία: Λουκέτο στον πρώτο οίκο ανοχής με κούκλες, εννιά ημέρες μετά τα εγκαίνια

Στις 3 Σεπτεμβρίου άνοιξε στο Τορίνο ο πρώτος οίκος ανοχής αποκλειστικά με κούκλες και σύμφωνα με τους διευθυντές του η προσέλευση του κόσμου αναμενόταν να ήταν τεράστια, αφού είχαν τα ραντεβού ήταν κλεισμένα εδώ κι εβδομάδες. Ωστόσο, μετά από εννιά ημέρες λειτουργίας έκλεισε απροσδόκητα, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για το αν θα ανοίξει ξανά.

Ο λόγος; Βρέθηκε να παραβιάζει τους νόμους της Ιταλίας για τη μίσθωση καταλυμάτων και με αστυνομικό ένταλμα μπήκε λουκέτο. Ωστόσο, μπήκε στο στόχαστρο και για υγειονομικούς λόγους.

Αν και οι υπεύθυνοι ισχυρίζονται ότι και οι εννιά κούκλες του οίκου ανοχής (οχτώ γυναίκες κι ένας άντρας) καθαρίζονται επί δύο ώρες μετά τη χρήση τους από τους πελάτες, οι αρχές υποπτεύονται ότι δεν τηρήθηκαν οι κανόνες όπως θα έπρεπε.

Αν κι έχει δοθεί εντολή να μην ανοίξει ξανά, δεν έχει γίνει σαφές αν θα υπάρξει αναθεώρηση στην περίπτωση που τηρηθούν οι κανονισμοί για τους οποίους έκλεισαν.

Πως λειτουργούσε ο οίκος;

Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής είναι αλυσίδα καταστήματος της Lumidolls, μιας εταιρείας με έδρα την Ισπανία, με παρόμοια εγχειρήματα σε Βαρκελώνη και Μόσχα.

Για ένα ημίωρο, ο πελάτης-άνδρας ή γυναίκα- είχε την ευκαιρία να κάνει σεξ με μια από τις εννιά κούκλες, που το αρχικό τους κόστος φτάνει τις 2.000 ευρώ. Το κόστος της ερωτικής πράξης κόστιζε 80 ευρώ. Πάντως, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ήδη είχαν αρχίσει να σχηματίζονται ουρές.

Σημειώνεται ότι οι οίκοι ανοχής με γυναίκες είναι παράνομοι στην Ιταλία.

Αναμένουμε αν η απόφαση θα είναι και η τελική των ιταλικών αρχών.

Πηγή: The Local Italy