Διακίνηση ναρκωτικών με ταξί - Επιχείρηση της Δίωξης με τέσσερις συλλήψεις

Με τη βοήθεια σκύλου - ανιχνευτή ναρκωτικών εντοπίστηκε ποσότητα σε κρύπτη πίσω από το στερεοφωνικό σύστημα ενός ταξί.
.
.
ΕΛΑΣ

Σοβαρό πλήγμα σε σπείρα διακίνηση ηρωίνης, τα μέλη της οποίας φέρονται να είχαν το μεγαλύτερο ποσοστό εμπορίας της ναρκωτικής ουσίας στο Ζεφύρι και το Μενίδι, χαρακτηρίζουν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ την επιχείρηση τής Δίωξης Ναρκωτικών την Πέμπτη, με τη σύλληψη δύο ανδρών και δύο γυναικών.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών, με τη βοήθεια σκύλου - ανιχνευτή ναρκωτικών, εντόπισαν σε κρύπτη πίσω από το στερεοφωνικό σύστημα ενός ταξί περισσότερα από 1500 γραμμάρια ηρωίνης σε τέσσερις συσκευασίες. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, που έχουν συλλέξει, ο οδηγός του ταξί, 31 ετών, είχε παραλάβει από το σπίτι συγκατηγορουμένων του τα ναρκωτικά, προκειμένου να τα διακινήσει, χωρίς να τον υποψιαστούν, καθώς το δημόσιας χρήσης όχημα κινείται πιο εύκολα παντού.
.
.
ΕΛΑΣ
Τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν πέντε έρευνες σε κατοικίες υπόπτων και συλληφθέντων στο Μενίδι και το Ζεφύρι. Χρειάστηκε η συνδρομή ΜΑΤ και ΟΠΚΕ, καθώς -όπως αναφέρουν οι αξιωματικοί- σε κάθε επιχείρηση τής ΕΛ.ΑΣ στις συγκεκριμένες περιοχές συναντούν αντιδράσεις. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών, μάλιστα, είχαν εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας και καταγραφικό, θέλοντας έτσι να γνωρίζουν πότε και ποιος τα πλησιάζει.
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερα άτομα, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία και ενός 36χρονου, τον οποίοι τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν κατηγορήσει και πάλι στο παρελθόν ως ”εγκέφαλο” σπείρας, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ηρωίνη σε κρύπτες μέσα στα αυτοκίνητά τους.