Διαρρήκτες με απέραντο θράσος στη Θεσσαλονίκη: «Εχουμε καλέσει το 100» – «Το ξέρουμε» (Βίντεο)

Το πρωτοφανές συμβάν καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.
Glomex

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Θέρμη, τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), όταν θρασύτατοι διαρρήκτες δεν έφευγαν ακόμα κι όταν αναστατωμένοι οι γείτονες τους φώναζαν ότι έχουν καλέσει το 100.

Το συμβάν που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, δείχνει τους διαρρήκτες με λοστούς και κατσαβίδια να παραβιάζουν το σπίτι, με έναν μάλιστα να προσπαθεί να σπάσει την κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στην είσοδο.

Aφού ρεύνησαν τους χώρους για περίπου ένα λεπτό, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Κατευθύνθηκαν σε κοντινό δρόμο όπου τους περίμενε συνεργός τους με αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Λίγες ώρες αφού φορτώσαμε το αυτοκίνητο και φύγαμε με την οικογένεια μου, άρχισαν να βαράνε σαν τρελοί οι συναγερμοί. Πήρανε χρυσαφικά και κάποια χρήματα που είχαμε εντός του σπιτιού. Οι γείτονες που είδαν το σκηνικό φώναζαν “έχουμε καλέσει το 100, φύγετε τώρα”, γύρισαν με απάθεια και τους απάντησαν “το γνωρίζουμε”», ανέφερε η γυναίκα – θύμα διάρρηξης.

Δημοφιλή