Διαρρήκτες πήραν 500.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο στη Βουλιαγμένη

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας.
Eurokinissi

Mε λεία που ξεπερνά τις 600.000 ευρώ έφυγαν από πολυτελές σπίτι στη Βουλιαγμένη διαρρήκτες, οι οποίοι έδρασαν με επαγγελματικό τρόπο.

Η σπείρα εισέβαλε στην οικία 62χρονου συνταξιούχου αφού πρώτα προχώρησαν σε παρακολούθηση του σπιτιού και βεβαιώθηκαν ότι οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν. Έψαξαν όλους τους χώρους, μέχρι που βρήκαν που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Όπως κατέθεσε ο 62χρονος ιδιοκτήτης, παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 500.000 ευρώ μετρητά και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Οι δράστες ήταν προσεκτικοί στις κινήσεις τους, φορούσαν γάντια και έψαχναν αποκλειστικά για μετρητά και αντικείμενα πολύ μεγάλης αξίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν κινήσεις τους από τις παρακολουθήσεις που εκτιμάται ότι έκαναν τις προηγούμενες ημέρες στο δρόμο της Βουλιαγμένης όπου βρίσκεται το σπίτι. Μάλιστα, έγινε εξονυχιστική έρευνα για τον εντοπισμό γενετικού υλικού των δραστών.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας. Ο 62χρονος είχε μία εξαιρετική επαγγελματική διαδρομή ως αρχιτέκτονας. Η διάρρηξη έγινε γνωστή από δημοσίευμα του cnn.gr και επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές πηγές.

Δημοφιλή