Διαγωνισμός για το Ξενία Κομοτηνής με εκκίνηση από 35.000 ευρώ

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. προχωρά για την αξιοποίηση ενός ακόμη ακινήτου, από τα πολλά που διαθέτει σε όλη τη χώρα.
.
.
Huffpost GR

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του Ξενία Κομοτηνής, που μαζί με αρκετά ακόμη Ξενία, έχουν περιέλθει στη διαχείριση της ΕΤΑΔ. Α.Ε.

Το Ξενία Κομοτηνής κατασκευάστηκε το 1965. Το ακίνητο είναι χωροθετημένο στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση 600μ. από την κεντρική πλατεία - Πλατεία Ειρήνης. Απέχει 2.800 μ. περίπου από την πλησιέστερη έξοδο της Εγνατίας Οδού. Το κτίριο αποτελείται από δύο πτέρυγες. Το οικόπεδο έχει έκταση 18.205,16 τ.μ. και το κτήριο καλύπτει 2.134,44 τ.μ.. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει ναός, κολυμβητική δεξαμενή, σιντριβάνι, παιδική χαρά και υπαίθριος χώρος στάθμευσης. Το οικόπεδο διαθέτει υπόλοιπο δόμησης.

Ο διαγωνισμός βρίσκεται ήδη στον «αέρα», με τιμή εκκίνησης τα 35.000 ευρώ και λήγει στις 29/10/2020, στις 12 το μεσημέρι.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η εκμίσθωση του ακινήτου, ως έχει και ευρίσκεται, για 30 έτη από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης για 20 επιπλέον έτη, κατόπιν συμφωνίας και των δύο μερών, για την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του με βάση την ήδη πραγματοποιηθείσα δόμηση.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.