Διευθύνουσα σύμβουλος στη REDS η Ιωάννα Δρέττα

Θα ηγηθεί της στρατηγικής ανάπτυξης των δύο μεγάλων επενδυτικών έργων τις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης και τo project Καμπά στην Κάντζα Αττικής.
REDS

Το διοικητικό συμβούλιο της REDS επέλεξε την Ιωάννα Δρέττα για τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου, προκειμένου να αναλάβει τη στρατηγική ανάπτυξης των δύο μεγάλων επενδυτικών έργων – ορόσημα – της εταιρείας, στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης και τo project Καμπά στην Κάντζα Αττικής.

Η Ιωάννα Δρέττα έχει διατελέσει διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, ενώ υπήρξε και μεταβατική – υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού από τη μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην άλλη.

Η Ιωάννα Δρέττα Δήλωσε με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων επισήμανε ότι: «Η ανάπτυξη σύνθετων επενδυτικών έργων όπως οι Γούρνες και ο Καμπάς αποτελούν το μέλλον και πόλοι έλξης τουριστικής, εμπορικής, ψυχαγωγικής, πολιτιστικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Στόχος μας είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της χώρας μας αλλά και νέων τοπόσημων στον χάρτη της Ελλάδας που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην Περιφερειακή ανάπτυξη και θα στηρίξουν την ευρύτερη οικονομία με νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών».

Δημοφιλή