Δίκη Πισπιρίγκου: «Η κόρη σου θέλει πολύ ξύλο, της έδωσα πολλες μπουνιές»

Η κατάθεση της μητέρας της για τον Μάνο Δασκαλάκη.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ προσέρχεται στο δικαστήριο.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ προσέρχεται στο δικαστήριο.
Eurokinissi

Με την κατάθεση της γιαγιάς των τριών παιδιών που πέθαναν, της Ίριδας της Μαλένας και της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, συνεχίστηκε την Τρίτη, 18 Ιουνίου, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Έχω χάσει τρία εγγόνια, το παιδί μου είναι στη φυλακή και εγώ δεν ξέρω που πατάω κι που βρίσκομαι» είπε η μητέρα της κατηγορούμενης προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί δεν απαντά με λεπτομέρεια, όπως σε προηγούμενες καταθέσεις της.

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε για τον γαμπρό της και τη σχέση του με την κόρης της, η Ελένη Λεγάτου έκανε λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά του Δασκαλάκη προς την κόρη της.

«Ξέρω ότι έγιναν δύο έντονοι τσακωμοί. Ο πρώτος ήταν όταν είχε γεννηθεί η Ίριδα, και της πέταξε το κινητό και την χτύπησε στο χείλος. Είχε μιλήσει ο κ. Δασκαλάκης με το σύζυγο μου, είχαν πει κάποια πράγματα. Προσπαθούσαν να με προφυλάξουν, δεν μου έλεγαν πολλά. Μόνο ότι είχαν ένταση και της πέταξε το κινητό. Ήταν Χριστούγεννα θυμάμαι. Είχαμε μία συζήτηση για τη σχέση των ζευγαριών. Μου λέει άκουσε να σου πω η κόρη σου θέλει ξύλο, της έδωσα πολλές μπουνιές».

Η αντίδραση της συνογόρου του Δασκαλάκη

Αυτός ο ισχυρισμός προκάλεσε την αντίδραση της συνηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία επιφυλάχθηκε να καταθέσει μήνυση σε βάρος της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου για συκοφαντική δυσφήμηση. Σε αυτό το σημείο η κατηγορούμενη είπε στο δικαστήριο: «Είναι η δεύτερη φορά που δέχεται επίθεση συγγενικό μου πρόσωπο. Έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο κ. Δασκαλάκης την κακοποιητική του συμπεριφορά, το έχει καταθέσει και ενόρκως. Πρέπει να σεβαστούμε, όπως έκανε και η δική μας πλευρά, τους γονείς μας τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα εγγόνια τους».

Δημοφιλή