Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Με ελικόπτερο μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος

Είχε πάει στο μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο και νέα στοιχεία οδήγησαν στην άμεση ανάγκη για νέα κατάθεση.
Eurokinissi

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας επιστρατεύθηκε, προκειμένου να μεταφέρει τον 32χρονο πιλότο από την Αλόννησο, όπου πήγε το απόγευμα τής Τετάρτης για να παραστεί στο μνημόσυνο της συζύγου του, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Όλα δείχνουν πως στη διάθεση των ερευνητών της Ασφάλειας προέκυψαν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, τα οποία θα τεθούν υπ’όψιν του, για να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες οι αστυνομικοί.

Πηγές ενημέρωσης σπεύδουν να τονίσουν ότι κάτι τέτοιο έχει γίνει και άλλες φορές από το πρωινό της 11ης Μαΐου, οπότε και βρήκε τον θάνατο η 20χρονη μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, αλλά τώρα αναγκάζονται να επισπεύσουν τις διαδικασίες, καθώς έχει πάρει μεγάλη έκταση η υπόθεση.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός, που γνωρίζει λεπτομέρειες της έρευνας, ανέφερε στη Huffpost ότι θα αντιπαραβάλλουν και θα αξιολογήσουν μαζί με τον 32χρονο τα νέα στοιχεία, που έχουν προκύψει. Ταυτόχρονα διαψεύδει ότι έχουν ανακτήσει από την κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας οπτικό υλικό, αλλά και ότι εκτός από τον 32χρονο καλούν να καταθέσει και δεύτερο άτομο.

Η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Σύμφωνα με τη κατάθεση του 32χρονου συζύγου της, τρεις δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά παραβίασαν παράθυρο στο υπόγειο της μεζονέτας και εισέβαλαν στο σπίτι όπου κοιμόταν το ζευγάρι και το 11 μηνών βρέφος. Έδεσαν χειροπόδαρα τον 32χρονο, ενώ στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν την 20χρονη, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο. Είχε καταθέσει, μάλιστα, πως από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε στους εισβολείς, πού είχε κρυμμένα κάποια χρήματα, τα οποία και άρπαξαν πριν εξαφανιστούν.