Δολοφονία Ζέμπερη: Διακόπηκε η δίκη για τις 4 Οκτωβρίου, ένορκος νόσησε με κορονοϊό

Ο πατέρας της υποστηρίζει ότι δολοφονήθηκε επειδή είχε στα χέρια της υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ.
|
Eurokinissi

Σε διακοπή για τις 4 Οκτωβρίου οδηγήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β´ νεκροταφείο της Αθήνας, τον Οκτώβριο του 2017, υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Μια εκ των ενόρκων νόσησε με κορονοιό με αποτέλεσμα το δικαστήριο να υποχρεωθεί σε διακοπή για τις 4 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται, ότι ο κατηγορούμενος ο οποίος επέλεξε και σήμερα να μην προσέλθει στο δικαστήριο πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε δυο φορές ισόβια.

Η οικογένεια της εφοριακού ζητά τους «πραγματικούς δολοφόνους»

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις της οικογένειας του θύματος, η οποία ζητά το άνοιγμα έρευνας για το κίνητρο της δολοφονίας, καθώς δεν έχουν πεισθεί ότι ήταν η ληστεία.

«Το παιδί το σκότωσαν από υπόθεση της δουλειάς. Ο δολοφόνος κατηγόρησε γνωστό μεγαλοδικηγόρο ότι τον πλήρωσε για να τη σκοτώσει. Τι κάνατε με αυτό; Φέρτε εδώ τους πραγματικούς δολοφόνους. Αυτός είναι πιόνι! Εγώ πιστεύω ότι στη δουλειά της ξέρουν!» ξέσπασε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, υποστηρίζοντας ότι η κόρη του δολοφονήθηκε επειδή είχε στα χέρια της υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ.

Πηγή: dikastiko.gr