Η 46 χρονη Κέιτ Μος για τον 33χρονο σύντροφό της: Απολαμβάνει να μου χαρίζει κοσμήματα

Το πανάκριβο δαχτυλίδι που στολίζει το αριστερό της χέρι, ωστόσο, δεν σημαίνει αρραβώνα.
.
NurPhoto via Getty Images
.

Η Κέιτ Μος μπορεί να φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι, αλλά ορκίζεται ότι δεν πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα.

Το 46χρονο σούπερ μόντελ που βγαίνει με τον 33χρονο φωτογράφο, Νικολάι φον Βίσμαρκ, εδώ και πέντε χρόνια, είπε στην εφημερίδα The Telegraph ότι εκείνος της αγόρασε αυτό το δαχτυλίδι από τότε που εκείνη αισθανόταν το αριστερό της χέρι «άδειο».

«Ω, όχι, δεν έχω αρραβωνιαστεί. Είναι περισσότερο μια σχέση, δεν έχω δεσμευθεί», είπε το βρετανικής καταγωγής μοντέλο σχετικά με το δώρο από τον σύντροφό της, ένα δαχτυλίδι - αντίκα με σμαραγδένιες και διαμαντένιες πέτρες που φοράει κάθε μέρα.

«Νομίζω πώς αφ′ ότου έχεις παντρευτεί (και χωρίσει), το δάχτυλο (της βέρας) είναι κάπως άδειο», είπε η Μος, η οποία χώρισε από τον σύζυγό της, Τζέιμι Χινς το 2015 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Οπως η ίδια συμπλήρωσε επίσης: «Νομίζω ότι κάποιοι άντρες ευχαριστούνται δωρίζοντας κοσμήματα όπως εμείς όταν τα αποδεχόμαστε».

Το μοντέλο που είναι γνωστό για το ιδιαίτερο γούστο της στα αξεσουάρ (συνεργάστηκε με τη μάρκα κοσμημάτων Messika στη δική της συλλογή, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Βίσμαρκ), λέει ότι όλα τα δικά της πολύτιμα κοσμήματα - αντίκες είναι επί του παρόντος «ασφαλή» από την 18χρονη κόρη της Λίλα Γκρέις. «Της αρέσουν όλα τα νεανικά κοσμήματα, όχι οι αντίκες, οπότε τα κοσμήματά μου είναι ασφαλή προς το παρόν », λέει η ίδια.

ΠΗΓΗ: People