Η αντίδραση της Μάιλι Σάιρους όταν φαν την άρπαξε και προσπάθησε να την φιλήσει

Δεν θα με «αγγίξει» κανείς χωρίς τη συγκατάθεσή μου.
Jordan Strauss/Invision/AP

To περιστατικό συνέβη την Κυριακή όσο η Μάιλι Σάιρους βρισκόταν στην Βαρκελώνη, την ώρα που έβγαινε από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, μαζί με τον σύζυγό της, Λίαμ Χειμσγουόρθ.

Ουρά από φανς είχε σχηματιστεί στην είσοδο και σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφόρησε, ένας άνδρας που βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος άρχισε να της πιάνει τα μαλλιά και στη συνέχεια την άρπαξε από το λαιμό και προσπάθησε να την φιλήσει.

Η 26χρονη τραγουδίστρια πανικοβλήθηκε και έτρεξε να βρεθεί στο πλευρό του Λίαμ. Η προσωπική της ασφάλεια στην συνέχεια εμπόδισε οποιονδήποτε φαν να την πλησιάσει και την συνόδευσε μέχρι να μπει με ασφάλεια στο αμάξι.

Η Μάιλι Σάιρους σχολίασε στο Twitter το συμβάν και έγραψε πως κανείς δεν μπορεί να την αγγίζει χωρίς την συγκατάθεσή της ενώ σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν για αυτήν για όσα συνέβησαν.

«Μπορεί να φοράει ότι θέλει. Μπορεί να είναι παρθένα. Μπορεί να κοιμάται με πέντε διαφορετικούς ανθρώπους. Μπορεί να είναι με τον σύζυγο της. Μπορεί να είναι με τη φίλη της. Δεν μπορεί να την αρπάζουν χωρίς τη συναίνεση της».

Πηγή: The Sun