Η Αγκιλέρα για πρώτη φορά για το φιλί με την Μαντόνα: Και τι έγινε; Δυο γυναίκες φιλήθηκαν

Μια εξομολόγηση που έγινε 17 χρόνια μετά την περίφημη σκηνή.
Madonna and Christina Aguilera perform opening act at the 2003 MTV Video Music Awards (Photo by Kevin Kane/WireImage)
Kevin Kane via Getty Images
Madonna and Christina Aguilera perform opening act at the 2003 MTV Video Music Awards (Photo by Kevin Kane/WireImage)

Για την Κριστίνα Αγκιλέρα τίποτα δεν ήταν σοκαριστικό σε σχέση με το περίφημο φιλί της με την Μαντόνα που έγραψε ιστορία στα MTV Video Music Awards του 2003.

Η 39χρονη τραγουδίστρια ανοίχτηκε σε σχέση με την περίφημη στιγμή 17 χρόνια μετά κατά την διάρκεια συζήτησής της με τον Ζέιν Λόου στον ραδιοφωνικό σταθμό Apple Music. «Ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι ιδιαίτερο σε σχέση μ′ αυτή την στιγμή», είπε η ίδια. «Είπα, Οκ, είναι δυο κορίτσια που φιλιούνται». Για την ίδια, «δεν ήταν σοκαριστικό τότε, δεν είναι σοκαριστικό τώρα...», όπως συμπλήρωσε.

.
Kevin Kane via Getty Images
.

Το 2018 η Κριστίνα Αγκιλέρα είχε σχολιάσει μόνο το γεγονός ότι ο Τύπος εστίασε περισσότερο στο φιλί μεταξύ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την Μαντόνα κατά την διάρκεια του τρίο των καλλιτεχνών πάνω στην σκηνή αναφέροντας ότι η αντίδραση του Τύπου ήταν «περίεργη». Παρ′ όλα αυτά, όπως ανέφερε, δεν την ενόχλησε η, υπέρ το δέον, έκθεση στα μήντια αυτού του μέρους του σόου.

«Εννοώ ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα τότε κι όλα ήταν σαν ανεμοστρόβιλος», συμπλήρωσε επίσης.

Κατά την διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, η Κριστίνα Αγκιλέρα μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πόσο η Μαντόνα επηρέασε την μουσική της καριέρα.

«Οταν ήμουν μικρή, δεν μου επιτρεπόταν να παρακολουθώ τα βίντεό της ή οτιδήποτε άλλο σε σχέση με εκείνη. Ηταν ένα ”όχι - όχι” αλλά όταν μεγάλωσα ανακάλυψα τα τραγούδια της και τα βίντεό της και το γεγονός ότι είχε ένα τέτοιο μήνυμα να (”παραδώσει”) ».

ΠΗΓΗ: People

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση