Η Έιμι Σουμερ είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο έξυπνο τρόπο

Η Έιμι Σούμερ περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Κρις Φίσερ και μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός με τον πιο δημιουργικό και αστείο τρόπο, όπως άλλωστε ταιριάζει στο χαρακτήρα της.

Η δημοφιλής κωμικός ζήτησε από την Τζέσικα Γέλιν, πρώην ανταποκρίτρια του Λευκού Οίκου για το CNN, να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Σούμερ μέσω του Instagram. «Ήθελα να μοιραστώ μερικά νέα από την κοινότητά μας, ίσως να είναι θορυβώδη, αλλά ο θόρυβος είναι για καλό», έγραψε η Γέλιν. «Δεν βρίσκομαι στη βιομηχανία ώστε να σας ενθαρρύνω να ψηφίσετε, αλλά θα σας παρουσιάσω τις προτάσεις της Έιμι Σούμερ, μιας από τις πιο πιστές υποστηρίκτριες της ιστοσελίδας μου News Not Noise. Διαβάστε μέχρι το τέλος, θα δείτε κάποια νέα. Συγχαρητήρια Έιμι».

Το σημείωμα έγραφε «Αυτές είναι οι προτάσεις μου για το πως θα αλλάξετε τον Λευκό Οίκο....είμαι έγκυος-Έιμι Σούμερ».

Η Σούμερ συνόδευσε την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της με μια φωτογραφία, όπου απεικονίζονται ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, μόνο που με τη βοήθεια του φώτοσοπ τα κεφάλια είναι της Έιμι και του Κρις.

«Πρόκειται να μοιραστώ συνερπαστικά νέα στο λογαριασμό της Τζέσικα Γέλιν. Σας παρακαλώ, να την ακολουθήσετε ώσπου η ιστοσελίδα #newsnotnoise αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει. Συμφώνησε να αναρτήσει έναν μικρό ”θόρυβο” σήμερα για μένα», έγραψε η κωμικός στη λεζάντα.

Ο Φίσερ και η Σούμερ παντρεύτηκαν σε μια κρυφή τελετή στο Μαλιμπού, τον Φεβρουάριο.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.