Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ εκτιμά ότι το «The Crown» πρέπει να τελειώσει

Τι είπε η ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε σε δύο σεζόν της σειράς, σε συνέντευξη της στον The Guardian.
LOADINGERROR LOADING

Μπορεί να πρωταγωνίστησε στη βραβευμένη σειρά του Netflix «The Crown», ωστόσο η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ δεν πιστεύει ότι πρέπει να συνεχιστεί τώρα που η αφήγηση «προσγειώνεται στο παρόν».

«Θα πρέπει να είμαι προσεκτική εδώ, αλλά στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι πρέπει να συνεχιστεί», είπε η Μπόναμ Κάρτερ σε συνέντευξή της στον The Guardian.

«Παίζω σε αυτό και μου άρεσαν τα επεισόδια μου, αλλά είναι πολύ διαφορετικό τώρα. Όταν ξεκίνησε το The Crown ήταν ένα ιστορικό δράμα και τώρα έχει πέσει πάνω στο παρόν. Αλλά αυτό εξαρτάται από την παραγωγή».

Σε παλαιότερη δήλωση της, η διάσημη ηθοποιός είχε εκφράσει την άποψη ότι ο γίγαντας του streaming είχε «ηθική ευθύνη» να πει στο κοινό ότι το περιεχόμενο της σειράς είναι ένας συνδυασμός γεγονότων και μυθοπλασίας, αναφερόμενη στη δήλωση αποποίησης ευθύνης.

Mike Marsland via Getty Images

Όπως είχε πει στο επίσημο podcast της σειράς τον Ιανουάριο του 2020, «Το πιστεύω ακράδαντα αυτό, ότι έχουμε ηθική ευθύνη να πούμε: «Μια στιγμή, παιδιά, αυτό δεν είναι δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, κάνουμε μία δραματική σειρά. Άρα πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα».

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ υποδύθηκε την αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Μαργαρίτα στην τρίτη και τέταρτη σεζόν της σειράς, με την οποία συνδέεται στην αληθινή ζωή. Όπως είχε αποκαλύψει, ο θείος της Μαρκ Μπόναμ Κάρτερ έβγαινε κάποτε ραντεβού με την πριγκίπισσα.

«Ο θείος Μαρκ ήταν αιχμάλωτος στην Ιταλία στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και δραπέτευσε», έχει πει σύμφωνα με τη Sun. «Δεν τον έστειλαν ξανά μακριά, τον τοποθέτησαν στο Ουίνδσορ στη φύλαξη της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και της Ελισάβετ. Έχω φωτογραφίες [του Μαρκ με τη Μαργαρίτα] μαζί. Έδειχναν γοητευτικοί και παρέμειναν καλοί φίλοι».

Δημοφιλή