Η Κέιτ Μίντλετον αποκαλύπτει 100 μοναδικές φωτογραφικές στιγμές της πανδημίας

Ο λόγος για το πρότζεκτ Hold Still που από σήμερα Δευτέρα παρουσιάζεται στην National Portrait Gallery
Η Κέιτ Μίντλετον ανακοινώνει με βίντεο στο Instagram την επιτροπή αξιολόγησης του #HoldStill2020
Η Κέιτ Μίντλετον ανακοινώνει με βίντεο στο Instagram την επιτροπή αξιολόγησης του #HoldStill2020
Instagram

Ενα φιλί μέσα από το παράθυρο, ένας διάσημος ήρωας της πανδημίας, πάρτι κοινωνικής απομόνωσης και κομμώσεις στην καραντίνα είναι, μεταξύ άλλων, 100 οι εικόνες του πρότζεκτ Hold Still, του φωτογραφικού οδοιπορικού της πανδημίας που από σήμερα παρουσιάζεται διαδικτυακά στην National Portrait Gallery του Λονδίνου σε επιμέλεια της Κέιτ Μίντλετον και συνεργατών της.

Αυτές οι 100 εικόνες που επελέγησαν από την Δούκισσα του Κέιμπριτζ και έναν αριθμό, ειδικευμένων σε ανάλογα ζητήματα, κριτών, αντανακλούν την κρίση της πανδημίας όπως αποτυπώθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα από τρεις θεματικές: Βοηθοί και Ηρωες, Η Νέα Κανονικότητα και Πράξεις Ευγένειας και, φυσικά, τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια της καραντίνας του κορονοΐού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Με μεγάλη χαρά είχα την ευκαιρία να παρατηρήσω πολλά πορτραίτα που οδήγησαν στις 100 τελικές εικόνες για το φωτογραφικό πρότζεκτ Hold Still. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ κι εγώ εμπνευστήκαμε βλέποντας πώς οι φωτογραφίες αυτές κατέγραψαν την ανθεκτικότητα του βρετανικού λαού σε μια τόσο δύσκολη στιγμή», έγραψε η μονάρχης.

Περισσότερα από 31.598 άτομα υπέβαλαν φωτογραφίες. Εξερευνήστε κάποιες από αυτές στο παρακάτω βίντεο:

Η ανακοίνωση του ανοίγματος της έκθεσης έγινε και στο λογαριασμό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Instagram:

ΠΗΓΗ: People