ΔΙΕΘΝΕΣ
15/07/2020 14:12 EEST

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον φορούσε μάσκα από τότε που ήταν παιδί. Και νιώθει ευγνώμων για αυτό

Γιατί ο βασιλιάς της ποπ υποχρέωνε τα παιδιά του να φορούν μάσκα.

Evan Agostini/Invision/AP

Η Πάρις Τζάκσον, μοντέλο και ηθοποιός στα 22 της έτη νιώθει ευγνώμων που ο πατέρας της, το ποπ είδωλο, Μάικλ Τζάκσον, την ωθούσε να φορά προστατευτική μάσκα. Την ίδια τακτική ακολούθησαν και τα αδέρφια της. 

Η Πάρις εξηγεί στο  στο Facebook, «Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn» πως το οικογενειακό περιβάλλον του πατέρα της, έκανε τον ίδιο να είναι υπερπροστατευτικός με τους απογόνους του. 

«Όταν ήταν νέος, μπορεί να ήταν στο στούντιο, να έβλεπε παιδιά να παίζουν έξω και να μην μπορούσε να βγει, επειδή ήταν αναγνωρίσιμος. Δεν ήθελε το ίδιο και για εμάς και για αυτό μας φορούσε μάσκα». 

Τόνισε βέβαια ότι είναι κάτι που εκτιμά, καθώς μπορούσαν να βγουν έξω και να φάνε χωρίς να συγκεντρώνουν τα βλέμματα του κόσμου και τα φλας των φωτογράφων. Μεγαλώνοντας, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αποδειχτεί πως είναι η κόρη του βασιλιά της ποπ. 

Είπε ακόμα ότι πλέον έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν θα έχει ιδιωτική ζωή, ενώ μίλησε και για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε σε κάθε της δημόσια εμφάνιση κατά το παρελθόν.

 

(Με πληροφορίες από Daily Mail)

 

 

Sponsored Post