Η Ναόμι Κάμπελ συνδημιουργός της επικοινωνίας για το λανσάρισμα της πρώτης BMW XM

«Τόλμησε να είσαι εσύ», είναι το σλόγκαν για τομοντέλο υψηλών επιδόσεωνσχεδιασμένο από την Ναόμι Κάμπελ που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του2023.
.
.
BMW

Η Ναόμι Κάμπελ, μοντέλο, ηθοποιός, πρέσβειρα πολιτισμού και μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στη διεθνή σκηνή της μόδας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, είναι από τα πρώτα ονόματα που θα χρησιμοποιήσει η BMW για το λανσάρισμα της νέας BMW XM.

Με τη Ναόμι Κάμπελ ως συνδημιουργό, η παγκόσμια επικοινωνία για το λανσάρισμα της BMW XM στην αγορά με το σλόγκαν «Τόλμησε να είσαι εσύ» (“Dare to be You”) εστιάζει σε μία νέα διάσταση αυτοπεποίθησης, εκφραστικού lifestyle και εξασφαλισμένης εξατομίκευσης. Η πρώτη BMW XM δεν κάνει μόνο μια προκλητική σχεδιαστική δήλωση, αλλά είναι ταυτόχρονα πρωτοπόρος της μέγιστης απόδοσης συνδυαστικά με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Διαχρονικό είδωλο και αφοσιωμένη υπέρμαχος της κοινωνικής αλλαγής, η Ναόμι Κάμπελ ανήκει στην ελίτ των σταρ της πασαρέλας για τους οποίους επινοήθηκε ο όρος supermodel. Γεννημένη στη Βρετανία από Τζαμαϊκανούς γονείς, η Ναόμι αξιοποιεί την παρουσία της σε διεθνείς επιδείξεις μόδας για να υποστηρίξει τη μεγαλύτερη ποικιλομορφία στο χώρο της μόδας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξακολουθεί να θεωρείται πρωτοπόρος για την επόμενη γενιά αναδυόμενων ταλέντων στη δημιουργική σκηνή και τη μόδα.

Παράλληλα με την καριέρα της στις πασαρέλες υψηλής ραπτικής, η Ναόμι Κάμπελ είναι εδώ και καιρό επιτυχημένη ως ηθοποιός, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας. Επιπλέον, υποστηρίζει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της UNESCO αλλά και της νέας πρωτοβουλίας EMERGE που στόχο έχει την προώθηση των δημιουργικών ταλέντων του αύριο, η οποία το 2022 επικεντρώθηκε κυρίως στην επόμενη γενιά ταλέντων στο χώρο του πολιτισμού στην αφρικανική ήπειρο.

Η BMW XM θα κάνει το ντεμπούτο της στις παγκόσμιες αγορές αυτοκινήτου την άνοιξη του 2023 και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση τόσο με την εκφραστική σχεδίαση και το δυναμικό χαρακτήρα στο εσωτερικό της με το M Lounge στο πίσω μέρος, όσο και με τις εκπληκτικές επιδόσεις της. Η BMW M GmbH συνδυάζει μια συναρπαστική φιλοσοφία οχήματος με πρωτοποριακή τεχνολογία κίνησης με το ανεξάρτητα εξελιγμένο SAV, που διατίθεται αποκλειστικά ως μοντέλο BMW M.

Το σύστημα M HYBRID της BMW XM, που προέρχεται από τους αγώνες αντοχής και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε μοντέλο παραγωγής, αποδίδει ισχύ 480 kW/653 hp. Ως ειδικό μοντέλο BMW XM Label Red (συνδυασμένη κατανάλωση καυσίμου: 1,7 - 1,6 λίτρα/100 χλμ., συνδυασμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 34,5 - 33,0 kWh/100 χλμ: 39 - 35 γρ./χλμ.) και με μέγιστη ισχύ 550 kW/748 hp, θα γίνει μάλιστα το ισχυρότερο όχημα ευρείας παραγωγής που έχει εγκριθεί ποτέ για χρήση στο δρόμο στην 50χρονη ιστορία της BMW M GmbH, από το φθινόπωρο του 2023.

Δημοφιλή