ΔΙΕΘΝΕΣ
08/07/2020 17:43 EEST | Updated 08/07/2020 18:03 EEST

Η Ρωσίδα νοσοκόμα που δούλευε με μπικίνι έγινε «πρόσωπο» μεγάλου αθλητικού brand

«Σύμβολο της εποχής της Covid-19» η Ναντέζντα Ζούκοβα.

Instagram/nadinzhuk
.

«Πρόσωπο»/ πρέσβειρα του αθλητικού brand Zasport, που αποτελεί τον επίσημο κατασκευαστή στολών για τη ρωσική εθνική ολυμπιακή ομάδα, έγινε η Ρωσίδα νοσοκόμα Ναντέζντα Ζούκοβα, που είχε γίνει γνωστή διεθνώς για τις viral φωτογραφίες της, όπου φαινόταν να φορά μπικίνι κάτω από την προστατευτική στολή της σε νοσοκομείο στην Τούλα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του RT, η Ζούκοβα τράβηξε την προσοχή της ιδρύτριας της Zasport, Αναστάζια Ζαντορίνα, η οποία δήλωσε πως «η Ναντέζντα έγινε σύμβολο της εποχής της Covid-19. Αυτό το νεαρό, όμορφο και θαρραλέο κορίτσι συνέβαλε στη μάχη κατά του ιού. Θα την προσκαλέσουμε να συμμετέχει στο κοινωνικό μας πρόγραμμα ZaHelp, που εκκινήσαμε τον Μάρτιο. Επίσης είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε όλη την απαραίτητη βοήθεια στο νοσοκομείο της Τούλα, όπου δουλεύει η Ναντέζντα».

Η Ζούκοβα είχε βγάλει τη στολή της και έμεινε με μπικίνι/ εσώρουχα κάτω από την προστατευτική στολή επειδή είχε ζεσταθεί, και οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Οι τοπικές αρχές την επέπληξαν, ωστόσο πολλές γυναίκες στη Ρωσία έσπευσαν να την υποστηρίξουν, ανεβάζοντας δικές τους φωτογραφίες με μαγιό και προστατευτικό εξοπλισμό.

«Όλοι ξέρουν την ιστορία μου, αλλά ποτέ δεν επιδίωξα να γίνω διάσημη. Έχω άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου. Θέλω οι εργαζόμενοι στην υγεία να χαίρουν σεβασμού. Πραγματικά εύχομαι να εκτιμούσαν τη δουλειά μας, και όχι μόνο στην πανδημία» είπε η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

👩🏼‍⚕️💉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Надежда Жукова (@nadinzhuk) στις