Η Σάκκαρη έχασε 2-1 σετ από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάϊα και αποκλείστηκε στο τουρνουά του Νότιγχαμ

Ήταν πολύ εκνευρισμένη και έσπασε τη ρακέτα της
Matthew Stockman via Getty Images

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Νότιγχαμ.

Η Ελληνίδα τενίστρια έχασε με 2-1 σετ από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάϊα που ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό.

Το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα, ήταν ότι σε όλη τη διάρκειά του η Σάκκαρη ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη. Μάλιστα σε κάποια στιγμή του αγώνα έσπασε τη ρακέτα της και δύο-τρεις φορές τα έβαλε με τον διαιτητή, δείχνοντας ότι τα πράγματα δεν της πήγαιναν όπως ήθελε.

Στο πρώτο σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς του μέχρι το πέμπτο γκέϊμ, όταν η Βραζιλιάνα έκανε μπρέίκ και στη συνέχεια κρατώντας πάλι το σερβίς της έφτασε το σκορ στο 5-2. Η Σάκκαρη προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της, μείωσε σε 5-4, αλλά η αντίπαλός της έκανε νέο μπρέϊκ και πήρε το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη βελτίωσε το πρώτο σερβίς της, δημιούργησε πέντε μπρέϊκ πόϊντς και κατάφερε να πάρει ένα από αυτά που ήταν αρκετό για να πάρει το σετ με 6-4.

Στο τρίτο σε οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το όγδοο γκέϊμ, όταν η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάϊα έκανε μπρέϊκ και στην συνέχεια κράτησε το σερβίς της, τελειώνοντας το σετ με 6-3 και το ματς με 2-1 σετ.