Η Σάντρα Μπούλοκ με το «The Unforgivable» για δεύτερη φορά στο Top 10 του Netflix

Η πρώτη ηθοποιός που βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα της πλατφόρμας για δύο ταινίες της.

Η Σάντρα Μπούλοκ είναι και επισήμως η πρώτη in-house σταρ του Netflix, καθώς η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, το «The Unforgivable», εισήλθε στη λίστα με τις 10 πιο δημοφιλείς ταινίες της πλατφόρμας. Μετά το «Birdbox» του 2018, που βρίσκεται επίσης στο κινηματογραφικό Top 10 του Netflix από δημιουργίας του, η Σάντρα Μπούλοκ καταγράφεται πλέον ως η πρώτη γυναίκα ηθοποιός με δύο συμμετοχές στην πρώτη δεκάδα.

Σύμφωνα με το Netflix, οι προβολές του «The Unforgivable» είναι 186.900.000 ώρες μέχρι σήμερα (αριθμός που πιθανότατα αυξηθεί καθώς πλησιάζει το όριο των 28 ημερών, βασική συνιστώσα στις προβλέψεις της εταιρείας όσον αφορά την τηλεθέαση, αν και το νούμερο δεν επαληθεύεται από άλλη πηγή). Το ίδιο «ρεκόρ» (δύο φορές στο κινηματογραφικό Top 10 του Netflix) έχει μόνο ο Ράιαν Ρέινολντς με το φετινό «Red Notice» και το «6 Underground» του 2019.

Στο «The Unforgivable», όπου εκτός από πρωταγωνίστρια είναι και παραγωγός, η Μπούλοκ (λιτή και τσαλακωμένη για τις ανάγκες του ρόλου) υποδύεται τη Ρουθ, μία γυναίκα που αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει εικοσαετή ποινή για τον φόνο ενός αστυνομικού, με στόχο να ξαναβρεί την μικρή αδελφή της με την οποία έχασε κάθε επαφή από τη στιγμή που μπήκε στη φυλακή. Η κοινωνική επανένταξη είναι δύσκολη, καθώς οι κάτοικοι της πόλης την αντιμετωπίζουν εχθρικά, αρνούμενοι επί της ουσίας να τη συγχωρήσουν. Λίγο πριν αποφυλακιστεί λαμβάνει ένα απειλητικό τηλεφώνημα, όπου μία φωνή ακούγεται να της λέει «θα πληρώσεις γι′ αυτό που έκανες». Μαζί της στο καστ οι Βίνσεντ Ντ′ Ονόφριο, Τζον Μπέρνθαλ, Ρομπ Μόργκαν και Βαϊόλα Ντέιβις.

Το 2022 θα τη δούμε στο «The Lost City», μια ρομαντική περιπέτεια στην οποία επίσης έχει αναλάβει την παραγωγή και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ για την Paramount, αλλά και στο «Bullet Train» της Sony, μαζί με τον Μπραντ Πιτ και τον ράπερ Bad Bunny.

Με πληροφορίες από Variety