Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ έφερε τις αμερικανικές μοτοσυκλέτες UM

Ο αποκλειστικός εισαγωγέας της Renault και της Dacia στη χώρα μας, εισάγει τώρα και μια εταιρεία δικύκλων.
UM

Εχοντας συμπληρώσει δέκα χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική αγορά, εισάγοντας τα αυτοκίνητα των Renault και Dacia, η ΤΕΟΕΡΕΝ του Βασίλη Θεοχαράκη, από τη στιγμή της διάλυσης της ΤΕΟΜΟΤΟ που είχε την Kawasaki και την Peugeot Sccoters ως βασικές μάρκες, προχώρησε στην αντιπροσώπευση της αμερικανικής UM Motorcycles.

Η UM Motorcycles ιδρύθηκε στο Μαϊάμι το 1999 και διαθέτει μια ευρεία γκάμα μοντέλων που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου εύρους αγοραστών. Αιχμή του δόρατος αποτελεί ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, που βασίζεται στη δουλειά των δικών της σχεδιαστών, καθώς και σε αναγνωρισμένα γραφεία σχεδιασμού.

UM

Παράλληλα, ξεχωρίζουν οι εφαρμοσμένες καινοτομίες στους τομείς της άνεσης και της ασφάλειας, όπως το σύστημα ασφαλείας LED 360 και το κάθισμα UM Confort Gel, που δημιουργούνται από το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της εταιρείας.

Η γκάμα UM Motorcycles απαρτίζεται από μοντέλα της κατηγορίας underbone («παπί»), scooters και μοτοσυκλέτες.

UM

Πιο συγκεκριμένα, η UM, στην πρώτη κατηγορία δίκυκλων, διαθέτει το Flash 125LX, ενώ στην κατηγορία των scooters διαθέτει τα Chill 125 (στις εκδόσεις Sport και Classic) και το XPEED 125RX.

Στη δε κατηγορία των μοτοσυκλετών διατίθενται τα Renegade 125 (στις εκδόσεις Sport, Commando και Freedom) και Renegade 300 (στις εκδόσεις Commando και Freedom).

Δημοφιλή