Η γάτα σας θα σας έλεγε χοντρό αν μπορούσε να μιλήσει

«Βλέπετε πώς λυγίζει την πλάτη του και φτύνει μια γούνινη μπάλα όταν ανοίγετε ένα πακέτο πατατάκια; Αυτός είναι ο τρόπος του να λέει: «Άφησε το χοντρέ.»
Ekaterina Fedulyeva / EyeEm via Getty Images

Η γάτα σας θα σχολίαζε το βάρος σας εάν μπορούσε να μιλήσει, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Η 4 ετών τιγρέ γάτα Γουέιν Χέις περιορίζεται στο να εκφράζει την περιφρόνησή της για το σώμα σας μέσω γρατσουνιών και κινήσεων της ουράς, αλλά σαφώς πιστεύει ότι θα πρέπει να χάσετε 1 ή και 7 κιλά, αναφέρει το The Dailymash.

Η Μέρι Φίσερ ειδική στις γάτες είπε: «Βλέπετε πώς λυγίζει την πλάτη του και φτύνει μια γούνινη μπάλα όταν ανοίγετε ένα πακέτο πατατάκια; Αυτός είναι ο τρόπος του να λέει: «Άφησε το χοντρέ.»

«Και ο τρόπος που κάνει μια υπερβολική αναπήδηση όταν κάθεστε στον καναπέ; Μιλάει από μόνο του και σε αποκαλεί χοντρό. Μην θυμώνεις μαζί μου, απλά λέω αυτό που σκέφτεται η γάτα σου και όλοι οι άλλοι.

«Όμως ο Γουέιν δεν είναι ακριβώς αδύνατος, οπότε ίσως σας προβάλλει την εσωτερικευμένη λιποφοβία του. Αυτό ακούγεται σαν υποκριτική συμπεριφορά, αλλά να θυμάστε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια γάτα.

«Επίσης αυτό μπορεί να είναι η ασήμαντη εκδίκηση του για εκείνο το βράδυ που τον τάισες πέντε λεπτά αργότερα από το συνηθισμένο. Οι γάτες δεν συγχωρούν ποτέ τους ιδιοκτήτες τους για αυτό το χάλι».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα