Η γυναίκα που έστησε μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων με την ομορφιά της

Η γυναίκα που έστησε μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων με την ομορφιά της
Zoomin.tv

Η ομορφιά είναι μια βιομηχανία που μπορεί να αποφέρει πολλά κέρδη σε όποιον ασχοληθεί μαζί της. Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, στην Αμερική οι περισσότερες αυτοδημιούργητες και πλούσιες γυναίκες κατάφεραν να γεμίσουν το πορτοφόλι τους ακριβώς επειδή ασχολήθηκαν με τα καλλυντικά και την φροντίδα του δέρματος. Μία από αυτές είναι και η Χούντα Κατάν.

Η 34χρονη όμορφη γυναίκα, η οποία το 2013 ίδρυσε την εταιρεία καλλυντικών Huda Beauty, βρέθηκε στο νούμερο 37, αφήνοντας πίσω την Όπρα Γουίνφρεϊ και την 20χρονη Κάιλι Τζένερ.

AFP Relax News

Η Χούντα γεννήθηκε στην Αμερική αλλά οι γονείς της κατάγονται από το Ιράκ. Όλα για εκείνη ξεκίνησαν από ένα blog.

«Παρατήρησα πως δεν υπήρχε κάποιος ιστότοπος στον οποίο οι bloggers σκέφτονταν όπως εγώ», είπε η 34χρονη μιλώντας στο CNN. Aπογοητευμένη από την εργασία της στα οικονομικά, αποφάσισε έτσι να ασχοληθεί με την ομορφιά και να επενδύσει σε αυτό που αγαπά.

Bloomberg

Η Χούντα εξηγεί πώς μέσα από το instagram κατάφερε να αναδειχθεί και πώς αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην καριέρά της.

Η εφαρμογή την έκανε διάσημη σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα βίντεο της έγιναν viral και οι followers της όλο και αυξάνονταν. Σήμερα μετρά περισσότερους από 26 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram.

«Στόχος μου είναι να αποτελέσω πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους. Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά ή τα υλικά αγαθά. Θέλω απλά να αποδείξω πως ο άνθρωπος μπορεί να κάνει τα όνειρά του πράξη ακόμα και με τα λίγα στην αρχή», αναφέρει η ίδια.