Έχει και η υπερβολή τα όρια της. Εμπορικό κέντρο στην Αγγλία έφερε τον Άι Βασίλη και τα χριστουγεννιάτικα μέσα στον καύσωνα

Kirsty O'Connor - PA Images via Getty Images

Όχι μία, όχι δυο, όχι τρεις αλλά…144 ημέρες νωρίτερα ήρθε ο Άγιος Βασίλης στο Λονδίνο. Κι αυτή τη φορά, δεν φορούσε την κόκκινη στολή του, αλλά ένα δερμάτινο τζάκετ με τρουκς.

Αψηφώντας τον υδράργυρο που έχει χτυπήσει κόκκινο, ο Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε στη βρετανική πρωτεύουσα προκειμένου να εγκαινιάσει το μαγαζί με τα χριστουγεννιάτικα είδη στο πολυκατάστημα Selfridges.

Κρατώντας μια κιθάρα και φορώντας συνεχώς τα μαύρα γυαλιά ηλίου του, ο αγαπημένος άγιος των παιδιών ντύθηκε σε στυλ ροκ για να υπηρετήσει το θέμα των εγκαινίων: “Selfridges Rocks Christmas” (Το Selfridges συνταράσσει τα Χριστούγεννα).

Kirsty O'Connor - PA Images via Getty Images

Με το Λονδίνο να «καίγεται» κάτω από τον καυτό ήλιο, λόγω του καύσωνα, τα μπλουζάκια μοιάζουν καταλληλότερα παρά τα πουλόβερ με τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, ωστόσο το Selfridges υπεραμύνθηκε της πρωτοβουλίας του να ξεκινήσει νωρίτερα την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, σχεδόν πέντε μήνες πριν από την 25η Δεκεμβρίου.

«Έχουμε πελάτες που πραγματικά μας ζητούν χριστουγεννιάτικα είδη αυτήν την περίοδο του χρόνου» επισήμανε στο Reuters η Ελέανορ Γκρέγκορι από το Selfridges.

«Επομένως, όσο έχουμε πελάτες που έρχονται σε εμάς ζητώντας να αγοράζουν χριστουγεννιάτικα είδη αυτήν την εποχή, εμείς θα ανταποκρινόμαστε σε αυτό το αίτημα και είμαστε πανευτυχείς που θα ανοίγουμε το κατάστημά με τα χριστουγεννιάτικα εν μέσω καλοκαιριού».

Kirsty O'Connor - PA Images via Getty Images
Kirsty O'Connor - PA Images via Getty Images

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)