Εύα Μέντες: Καλύτερα στο σπίτι με τον Ράιαν Γκόσλινγκ παρά οπουδήποτε αλλού στον κόσμο

Η σπάνια εξομολόγηση της Εύα Μέντες για τον 6 χρόνια μικρότερό της, σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.
Εύα Μέντες - Ράιαν Γκόσλινγκ
Εύα Μέντες - Ράιαν Γκόσλινγκ

Πρωτογνωρίστηκαν σε γυρίσματα της ταινίας του 2012 «Στο τέλος του δρόμου». Σήμερα είναι μαζί έχοντας αποκτήσει δυο κόρες, την την Εσμεράλντα - Αμάντα και την Αμάντα Λι, έξι και τεσσάρων ετών, αντίστοιχα.

Ο λόγος για την 46χρονη Εύα Μέντες και τον 39χρονο Ράιαν Γκόσλινγκ, που αποτελούν ένα από τα ευτυχισμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ παρ′ ότι υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει τους δρόμους του εξαιτίας της σχέσης (πιο σωστά, της «χημείας») του Γκόσλινγκ με την συμπρωταγωνίστρια του Κλερ Φόι.

Εύα Μέντες
Εύα Μέντες

Επιβεβαίωση η ανάρτηση της Εύα Μέντες στο Instagram όπου - παρ′ ότι κρατά χαμηλούς τόνους για την σχέση της - αποφάσισε να ποστάρει μια υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία της σε μια παραλία και να γράψει: «Πήγα για τρέξιμο στην παραλία σήμερα. Οχι, δεν πήγα. Η φωτογραφία αυτή είναι, το λιγότερο πριν από 15 χρόνια. Δεν έχω δει παραλία φέτος. Δεν έχω πάει για τρέξιμο φέτος». Τότε ένας θαυμαστής σχολίασε: «Θα πρέπει να πεις στον Ράιαν να σε βγάζει έξω πιο συχνά». Κι εκείνη αντέδρασε πολύ γρήγορα: «Οχι, σ′ ευχαριστώ. Είμαι καλά. Καλύτερα στο σπίτι με τον άνθρωπό που παρά οπουδήποτε αλλού στον κόσμο».

Οπως ήταν φυσικό, η αντίδρασή της αυτή προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων, και σχολίων: «Ο άντρας σου μου θυμίζει τον πατέρα μου όταν ήμουν νέος... κι οι δυο κοσμείτε τον κόσμο», έγραψε ένας θαυμαστής.

ΠΗΓΗ: People.com