Ευρωεκλογές: Θρίλερ μέχρι τέλους με τη «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Τι αναφέρουν οι τελευταίες εκτιμήσεις σχετικά με την είσοδό της στην Ευρωβουλή.
Facebook/Φωνή Λογικής - Αφροδίτη Λατινοπούλου

Μια θέση στην Ευρωβουλή διεκδικεί η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, με την είσοδο της στο Ευρωκοινοβούλιο να εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα.

Με ενσωματωμένο σχεδόν το 90% των ψήφων στις ευρωεκλογές, το ποσοστό της «Φωνής Λογικής» βρίσκεται στο 3,06%. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως μένει εκτός Ευρωβουλής, σύμφωνα με την τελική εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών για την κατανομή των 21 εδρών που λαμβάνει η Ελλάδα στις ευρωεκλογές. Σε περίπτωση που επικρατήσει τελικά αυτό το σενάριο, η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξει και όγδοο ευρωβουλευτή.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα αποτελέσματα, που καταγράφονται μέχρι στιγμής ανέφερε: ««Με στενοχωρεί πολύ το γεγονός της μεγάλης αποχής. Δυστυχώς, το παλαιό πολιτικό σύστημα έχει χάσει την αξιοπιστία του. Είμαστε εδώ όμως δυνατοί. Στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα. Και σε όσους λένε ότι επικρατεί, δυστυχώς, η δήθεν ακροδεξιά στην Ευρώπη, εμείς λέμε ότι δεν επικρατεί καμία ακροδεξιά. Επιτέλους, θα επικρατήσει είναι η λογική και η άνοδος της λογικής.

«Σήμερα, η “Φωνή Λογικής” έκανε το πρώτο μεγάλο και σημαντικότερο βήμα. Ήρθε εδώ για να μείνει. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που μας εμπιστεύτηκαν. Είμαστε εδώ και θα δώσουμε έναν μεγάλο και τίμιο αγώνα»

Δημοφιλή