Είχε γυρίσει και βίντεο στη σπηλιά όπου πέταξε το πτώμα, ο 27χρονος που σκότωσε την Αμερικανίδα

Το χε αναρτήσει στα social media.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη ο οποίος ομολόγησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον βιασμό και τη δολοφονία της 60χρονης αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Ο δράστης φαίνεται πως ήταν πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιραζόταν πολλές στιγμές από την καθημερινότητά του ενώ ένα από τα ενδιαφέροντά του ήταν και η εξερεύνηση σπηλαίων και τούνελ. Όπως γράφει το Zarpanews.gr σε κάποια από τα αναρτημένα βιντεάκια που έχει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό, ήταν και και ένα με την εξερεύνηση του τούνελ στο Κολυμπάρι, όπου μερικά χρόνια αργότερα θα πετούσε την άτυχη 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο.

Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα φαίνεται να του προκαλούν εντύπωση τα ευρήματα που αντίκρισε (π.χ στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται να εντοπίζει ανθρώπινα οστά).

Σημειώνεται πως τα συγκεκριμένα τούνελ κατασκευάστηκαν κατά τη διάρκεια της Κατοχής και χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς ως πολυβολεία για να ελέγχουν την περιοχή του Μάλεμε.

Δημοφιλή