Έκανε έκπληξη στη σύζυγο του με γάμο που είχε θέμα την Ντίσνεϋ πριν αυτή πεθάνει από καρκίνο

Μέσα σε δέκα μέρες έστησε ένα μαγικό σκηνικό, που θύμιζε ταινία της Ντίσνεϋ και παντρεύτηκε την αγαπημένη του, η οποία πέθανε μετά από τρεις εβδομάδες.
.
.
Youtube

Ένας άντρας από το Κάτφορντ της Αγγλίας, οργάνωσε την τελευταία επιθυμία της συζύγου του, που νοσούσε με καρκίνο και λίγο πριν πεθάνει, οργάνωσε τον γάμο τους, ο οποίος είχε θέμα την Ντίσνεϋ, αφού αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της.

Η Κίρστι Φίλντινγκ, 28 ετών, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον Οκτώβριο του 2022, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από τα παιδικά της χρόνια, Άλεξ Φίλντινγκ, 32 ετών, στο νοσοκομείο Royal Marsden στο Λονδίνο.

Το ζευγάρι που είχε αποκτήσει έναν γιο δύο ετών, είχε αρραβωνιαστεί στην Ντίσνεϋ της Φλόριντα το 2019, ενώ σκόπευαν να παντρευτούν σε αυτή που βρίσκεται στο Παρίσι. Παρόλα αυτά, η ζωή τους άλλαξε ριζικά τον Απρίλιο του 2021, όταν η γυναίκα ανακάλυψε ένα εξόγκωμα κάτω από το μπράτσο της, όπως αναφέρει η New York Post.

Έτσι, πήγε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, όμως σε ένα μήνα το εξόγκωμα απέκτησε το μέγεθος μπάλας ράγκμπι.

Τότε, διαγνώστηκε με σάρκωμα και μπήκε στο χειρουργείο, έκανε ακτινοθεραπείες για έξι εβδομάδες και τον Μάιο του 2022 είχε επιστρέψει στην εργασία της. Τον Σεπτέμβριο όμως, ο καρκίνος είχε επιστρέψει και η ίδια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Royal Marsden στο Λονδίνο.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη μέρα… Την κοίταξα στα μάτια και άρχισα να κλαίω. Δεν ήθελα να τη χάσω και δεν ήθελα να πιστέψω ότι συνέβαινε», φώναξε ο Άλεξ.

Ο σύζυγος της λοιπόν, προσπάθησε να κάνει ευχάριστες τις τελευταίες στιγμές της και αρχικά ξεκίνησε να συγκεντρώνει χρήματα μέσω GoFund για να ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι για να παντρευτούν.

Η υγεία της όμως, χειροτέρεψε ραγδαία, οπότε ζήτησε από το προσωπικό να χρησιμοποιήσει το δωμάτιο που δίνεται στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Μέσα σε δέκα μέρες έστησε ένα μαγικό σκηνικό, που θύμιζε ταινία της Ντίσνεϋ και παντρεύτηκε την αγαπημένη του, η οποία πέθανε μετά από τρεις εβδομάδες.

«Υπήρχαν τριαντάφυλλα και ακόμη και μια τούρτα με θέμα την Ντίσνεϋ. Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι η μέρα ήταν όσο πιο μαγική γινόταν», είπε ο Άλεξ και πρόσθεσε ότι «μπορούσες να νιώσεις την αγάπη στο δωμάτιο εκείνη την ημέρα, για την Κίρστι και για εμάς, ήταν απλώς μια αξέχαστη και μαγική μέρα».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα