Εκατό καλλιτέχνες δημιουργούν για την απουσία ενισχύοντας την Μέριμνα

Η έκθεση «Μου λείπεις» ανοίγει πύλες την Πέμπτη 12 Μαΐου στο Φουγάρο.
Το έργο της Κάτιας Βαρβάκη, «Μια ανάμνηση», στο πλαίσιο της ομαδικής έκθεσης «Μου λείπεις»
Μέριμνα
Το έργο της Κάτιας Βαρβάκη, «Μια ανάμνηση», στο πλαίσιο της ομαδικής έκθεσης «Μου λείπεις»

Δεν είναι μόνο ότι θα αποκτήσει κάποιος έργο της έκθεσης «Μου λείπεις», αλλά κι ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στο έργο της Μέριμνας - της μοναδικής οργάνωσης στην Ελλάδα με ειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου ανοίγει την πόρτα της, στο Athens 14 Fougaro, η εικαστική έκθεση «Μου λείπεις», με τη συμμετοχή 100 γνωστών καλλιτεχνών που αποτυπώνουν το θέμα της απουσίας και διαθέτουν τα έργα τους υπέρ των σκοπών της Μέριμνας.

Η έκθεση διοργανώνεται από τους Φίλους της Μέριμνας. Πρόκειται για μια ακόμη δράση που πραγματοποιούν για τη στήριξη του δύσκολου και ιδιαίτερα ευαίσθητου έργου της Μέριμνας.

Παράλληλα, θα συνεχιστεί και η δυνατότητα αγοράς έργων της έκθεσης «Μου λείπεις» μέσα από το friendsofmerimna.gr

Διάρκεια έκθεσης:

Εγκαίνια Πέμπτη 12/5 (19:00-22.00)

Παρασκευή 13/5 & Σάββατο 14/5 (12.00-19.00)

Κυριακή 15/5 (12.00-17.00)
Αthens 14 Fougaro: Ερµού 15 Κηφισιά, 145 64– με άνετο χώρο πάρκινγκ.

Με λίγα λόγια:

Οι «Φίλοι της Μέριμνας», σωματείο μη κερδοσκοπικό στηρίζουν εδώ και 20 χρόνια, ηθικά και οικονομικά, τις υπηρεσίες της Μέριμνας και με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην προβολή και διάδοση του πολυσχιδούς έργου της.

Η «Μέριμνα» στα 26 χρόνια λειτουργίας της, έχει παράσχει δωρεάν υπηρεσίες σε περισσότερα από 50.000 παιδιά & οικογένειες στην αρρώστια και τον θάνατο. Επίσης, έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 4.500 εκπαιδευτικούς και 1.000 επαγγελματίες υγείας & ψυχικής υγείας, ενώ έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 1.000 σχολεία για τη στήριξη μαθητών ύστερα από τραυματικά γεγονότα ή καταστροφές.