ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/03/2020 10:25 EET | Updated 03/03/2020 11:34 EET

Γκαζάκια σε πολυκατοικία όπου μένει δημοσιογράφος στο Χαλάνδρι

Σοβαρές υλικές ζημιές σε πόρτα και πρόσοψη.

HuffPost Greece
.

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης με γκαζάκια έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, η πολυκατοικία στην οδό Θησέως 50 στο Χαλάνδρι, όπου διαμένει δημοσιογράφος μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού.

Πιο αναλυτικά, γύρω στις 02:40 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από 4 γκαζάκια, στην είσοδο πολυκατοικίας που διαμένει δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ. Τα γκαζάκια εξερράγησαν προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στην πόρτα και στην πρόσοψη του οικήματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. 

 

HuffPost Greece
.

 

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, άκουσαν τις εκρήξεις από τα γκαζάκια και έσπευσαν στο σημείο. Όταν έφτασαν υπήρχαν φλόγες και πυκνός καπνός, με τους ενοίκους να έχουν βγει έντρομοι στα μπαλκόνια των σπιτιών τους και τους αστυνομικούς να δίνουν οδηγίες για να μην υπάρξει κίνδυνος λόγω των καπνών.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν έρευνες στην περιοχή, αλλά δεν εντόπισαν τους δράστες. Υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω έρευνα.