Έκρηξη στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη τη νύχτα

Αγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του υπογείου χώρου στάθμευσης.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
EurokinissiEUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, κάτοικοι τού Διονύσου κάλεσαν στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και δήλωσαν ότι άκουσαν τον θόρυβο μίας έκρηξης από την κατοικία του Μένιου Φουρθιώτη. Σε ελάχιστο χρόνο αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησαν τις έρευνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του υπογείου χώρου στάθμευσης, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο σημείο, αλλά και σε ένα αυτοκίνητο.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών περισυνέλεξε τα υπολείμματα τού μηχανισμού, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της κατοικίας του παρουσιαστή.

Την περασμένη Παρασκευή οι κάμερες ασφαλείας είχαν απαθανατίσει έναν άνδρα με σκουρόχρωμα αθλητικά ρούχα να ανοίγει πυρ προς τον μαντρότοιχο με ένα καλάσνικοφ.

Στις αρχές της εβδομάδας ο Μένιος Φουρθιώτης είχε επισκεφθεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας, χωρίς όμως να διαρρεύσει ο λόγος και το περιεχόμενος της συνάντησής του με τους αξιωματικούς.

Δημοφιλή