Ηλιούπολη: Χειροπέδες σε 44χρονο προπονητή τάε κβον ντο για βιασμό ανηλίκων

Φρίκη προκαλεί νέα υπόθεση βιασμών ανηλίκων.
.
.
.

Εκθίαζε τις ικανότητές τους στις πολεμικές τέχνες, τις ενέτασσε στο «αγωνιστικό τμήμα» του συλλόγου, προκειμένου να βρίσκει χρόνο να μένει μαζί τους και προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις είτε στο γυμναστήριο του συλλόγου είτε στο σπίτι του.

Ο 44χρονος προπονητής φέρεται από το 2009 μέχρι και το 2020 να είχε ως θύματά του τουλάχιστον πέντε κορίτσια, ηλικίας δώδεκα έως δεκαέξι ετών, τα οποία τώρα έχουν ενηλικιωθεί. Οι αστυνομικοί του «Προστασίας Ανηλίκων» εξετάζουν τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η σύλληψή του έγινε το απόγευμα της Τρίτης δυνάμει εντάλματος σύλληψης από το 14 Ανακριτικό Τμήμα για Βιασμό κατ΄εξακολούθηση και κατά συρροή, αλλά και για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει ή όχι τα δώδεκα έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έκαναν έρευνα τόσο στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών όσο και σε χώρο, που έχει διαμορφώσει ως κατοικία, όπου βρήκαν τρία κινητά τηλέφωνα, δύο τάμπλετ, τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έναν σκληρό δίσκο και μία κάρτα μνήμης.

Αυτά μεταφέρονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διερευνηθούν, καθώς μπορεί να έχει αποθηκεύσει υλικό, το οποίο σχετίζεται με το κατηγορητήριο.

Δημοφιλή