ΔΙΕΘΝΕΣ
14/04/2020 13:10 EEST | Updated 14/04/2020 13:13 EEST

ΗΠΑ: 93χρονη ξέμεινε από μπύρα στην καραντίνα και ζήτησε βοήθεια από τον κόσμο

Τι γίνεται όταν είσαι λάτρης της μπύρας και βρίσκεσαι σε καραντίνα;

Τί γίνεται με τους λάτρεις της μπύρας όταν βρίσκονται σε καραντίνα;

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Όλιβ Βερονέσι από την Πενσυλβάνια, μια 93χρονη που είναι μία από τις μεγαλύτερες λάτρεις, αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα: ξέμεινε από μπύρα.

Η Όλιβ βρίσκεται σε καραντίνα για να μην κολλήσει κορονοϊό, αλλά τώρα δεν έχει πως να περάσει τις μέρες της χωρίς το αγαπημένο της ποτό.

«Πίνω κάθε βράδυ και τώρα έχω μείνει με 12 κουτάκια μόνο. Ξέρετε κάτι; Η μπύρα κάνει καλό, έχει βιταμίνες μέσα, αρκεί να μη το παρακάνεις» δήλωσε στο KDKA TV.

Αλλά οι απελπισμένες καταστάσεις απαιτούν και απελπισμένες λύσεις, για αυτό και η Όλιβ έβαλε έναν συγγενή της να την τραβήξει φωτογραφία ενώ κρατάει στα χέρια της ένα χαρτί που γράφει: «Χρειάζομαι παραπάνω μπύρα».

Η φωτογραφία έλαβε, όχι άδικα, πάνω από 10.000 likes στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και υπήρξαν αρκετές προσφορές ανθρώπων που ήταν πρόθυμοι να την βοηθήσουν στο «πρόβλημά» της.

Εκείνοι όμως που της πρόσφεραν τελικά ένα χέρι βοηθείας ήταν η αγαπημένη της μάρκα μπύρας, η Coors Light, καθώς η εταιρεία της δώρισε 150 κουτάκια μπύρας που φτάνουν για άλλους 5 μήνες καραντίνας.

Ήταν λογικό μια τέτοια πράξη γενναιοδωρίας να τραβήξει τα βλέμματα και να συζητηθεί στα social media.

Άλλοι σχολίασαν πως μόλις η αγαπημένη Βελόσι ξεκίνησε ένα νέο trend.

 Kαι άλλοι θεώρησαν πως ίσως έχει κάποιο πρόβλημα με το ποτό.

Όπως και να έχει πάντως η 93χρονη κατάφερε με τον δικό της αξιολάτρευτο τρόπο να βρει λύση στο πρόβλημά της, ακόμα και εν μέσω καραντίνας.

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού.  Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

πηγή: HuffPost US

Sponsored Post