ΗΠΑ: Youtuber βρήκε στο βυθό ποταμού κάρτα μνήμης με τις τελευταίες στιγμές ενός άνδρα

«Ο Θεός με οδήγησε σε αυτή τη GoPro» δήλωσε ο ίδιος.
Facebook/Rich Aloha Abernathy

Ενας κυνηγός θησαυρού που έκανε καταδύσεις στο Τενεσί των ΗΠΑ βρήκε μια χαμένη φωτογραφική μηχανή GoPro, η οποία περιείχε τις τελευταίες στιγμές ενός ανθρώπου που πνίγηκε σε έναν καταρράκτη πριν από δύο χρόνια.

Ο YouTuber Ριτς Αλόχα πραγματοποιούσε καταδύσεις στην περιοχή αναψυχής του Φόρεστ Φολς στην κομητεία Μάριον όταν ανακάλυψε την GoPro που βρισκόταν στη λάσπη κάτω από το νερό.

Η κάμερα αυτή, όπως αποκαλύφθηκε, ανήκε στον 22χρονο Ρίτσαρντ Ράγκλαντ, ένα νεαρό από τη Τζόρτζια, που βρήκε τραγικό θάνατο στον καταρράκτη δύο χρόνια νωρίτερα ενώ διασκέδαζε με φίλους του.

Παραδόξως, η κάρτα μνήμης μέσα στη φωτογραφική μηχανή δεν είχε υποστεί την παραμικρή ζημιά και τα αρχεία δεν είχαν καταστραφεί.

Οταν, λοιπόν, ο νεαρός YouTuber ανέτρεξε στα περιεχόμενά της, διαπίστωσε πως στην κάρτα είχαν καταγραφεί οι τελευταίες στιγμές του κατόχου της, προτού πνιγεί στα άγρια νερά.

Ο Αλόχα δήλωσε στην WSB-TV: «Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Θεός με οδήγησε σε αυτή τη GoPro επειδή το μόνο πράγμα που είδα ήταν η άκρη της κάμερας και όλα τα άλλα ήταν καλυμμένα με λάσπη. Είδα το βίντεο και είπα ”Θεέ μου, αυτός είναι ο τύπος [που είχε πνιγεί το 2017]”.

O Αλόχα αναζήτησε τους γονείς του αδικοχαμένου νεαρού και κατάφερε τελικά να τους βρει. Οι ίδιοι λένε πως θα προσπαθήσουν να παρακολουθήσουν το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του γιου τους, προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για το θάνατό του γιου του.

Πηγή: Wsbtv

Δημοφιλή