ΔΙΕΘΝΕΣ
30/03/2021 10:10 EEST | Updated 30/03/2021 10:14 EEST

Επίσημη πρώτη για τη ιστοσελίδα του Τραμπ - Μόνο που στις φωτογραφίες είναι με ”κομμένο” κεφάλι

Τσαπατσουλιά ή καλλιτεχνική άποψη; Σε κάθε περίπτωση το site είναι ένας δικό του ύμνος στον εαυτό του.

https://www.45office.com/
https://www.45office.com/

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εγκαινίασε τον επίσημο ιστότοπό του 45office.com- εκ του 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ- μια επίσημη πλατφόρμα για να παραμένει σε επαφή με τους υποστηρικτές του και να παρουσιάζει το έργο του.

Στην πρώτη σελίδα του ιστότοπου εμφανίζονται πολλές φωτογραφίες του Τραμπ - να και στις περισσότερες με ”κομμένο κεφάλι”-με διάφορες προσωπικότητες, αλλά και τη σύζυγό του Μελάνια, στρατιωτικούς και παγκόσμιους ηγέτες που τραβήχτηκαν στη διάρκεια της προεδρίας του.

“Το Γραφείο του Ντόναλντ Τζ. Τραμπ έχει στόχο τη διατήρηση της εκπληκτικής κληρονομιάς της προεδρίας Τραμπ, ενώ παράλληλα προωθεί την ατζέντα του ‘Πρώτα η Αμερική’”, αναφέρει το μήνυμα στην πρώτη σελίδα.

https://www.45office.com/
https://www.45office.com/

 

Στον ιστότοπο υπάρχει και μια περίληψη 850 λέξεων με τα επιτεύγματα του τέως προέδρου των ΗΠΑ και δίνεται κυρίως έμφαση στις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τις έχει αξιολογήσει ο ίδιος, περιλαμβανομένης της ασφάλειας στα σύνορα, της ενεργειακής ασφάλειας, της ενίσχυσης του ΝΑΤΟ και άλλων διεθνών συμμαχιών αλλά και της διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Ωστόσο δεν υπάρχει αναφορά στα σκάνδαλα, τη διαφθορά, τις έρευνες και τις δύο παραπομπές σε δίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο τέως πρόεδρος εξακολουθεί να ασκεί σημαντική επιρροή στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, παρά την ήττα του στις εκλογές του 2020, ενώ έχει αναφερθεί στο ενδεχόμενο να είναι και πάλι υποψήφιος το 2024.

https://www.45office.com/
https://www.45office.com/
https://www.45office.com/
https://www.45office.com/

Πηγές: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ