Εκλογές: 93χρονη άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα σε λάθος εκλογικό τμήμα

Η 93χρονη μπήκε στο εκλογικό τμήμα, πήρε τα ψηφοδέλτια όμως όταν πήγε στην κάλπη, η δικαστική αντιπρόσωπος διαπίστωσε πως είχε γίνει λάθος.
cretapost

Σε περιπέτειες φαίνεται πως μπήκε το πρωί της Κυριακής μία γυναίκα προχωρημένης ηλικίας στο Ηράκλειο η οποία ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι της για να μεταβεί στο εκλογικό τμήμα και να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretapost.gr, η 93χρονη μπήκε στο εκλογικό τμήμα, πήρε τα ψηφοδέλτια όμως όταν πήγε να ρίξει στην κάλπη την ψήφο της η δικαστική αντιπρόσωπος διαπίστωσε πως είχε γίνει λάθος και πως η κ. Νέλλυ, όπως είναι το όνομά της, θα έπρεπε να πάει…σε άλλο εκλογικό τμήμα να ψηφίσει.

Απρόοπτα στις εκλογές: Η δικαστική αντιπρόσωπος βοήθησε την 93χρονη που είχε “σαστίσει”

Ως εκ τούτου η συμμετοχή της στην διαδικασία δε μπορούσε να θεωρηθεί έγκυρη και έτσι ο φάκελος με την ψήφο της σκίστηκε από την εφορευτική επιτροπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 93χρονη γυναίκα σάστισε από το γεγονός, καθώς σε αυτό το εκλογικό τμήμα συνήθιζε να ψηφίζει χρόνια και τώρα φαίνεται πως ανήκει αλλού.

Η 93χρονη κ. Νέλλυ χρειάστηκε βοήθεια καθώς δεν γνωρίζει από την τεχνολογία και γι’ αυτό η δικαστική αντιπρόσωπος τη βοήθησε να βρει το τμήμα στο οποίο ανήκει.

Μάλιστα, στο ίδιο εκλογικό τμήμα, στο Μποδοσάκειο, μία ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα, 96 ετών, μετέβη κι εκείνη για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.

Πηγή: cretapost.gr

Δημοφιλή