Πέντε ηλιόλουστοι προορισμοί για εμάς που λατρεύουμε το καλοκαίρι και τους χειμερινούς μήνες

Ποιόν προορισμό θα διαλέξετε;
bzzup via Getty Images

Αν το μυαλό σας κάνει διαρκώς σενάρια για το επόμενο καλοκαίρι σας έχουμε κάποιες εξαιρετικές προτάσεις για να πάρετε κάποιες ισχυρές δόσεις καλοκαιριού εν μέσω του χειμώνα.

1. Ανγκουίλα

shalamov via Getty Images

Το νησί που αποτελεί υπερπόντιο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου, φημίζεται για τις αμμώδεις παραλίες και τα τιρκουάζ νερά της. Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ 25 - 30 βαθμούς, ακόμα και την χειμερινή περίοδο.

2. Φεζ

Polychronis Giannakakis via Getty Images

Η Φεζ είναι πόλη του Μαρόκου και μια από αυτές που η θερμοκρασία δεν φτάνει σε αποπνικτικά επίπεδα. Η πόλη είναι μία από τις «αυτοκρατορικές πόλεις» ανάμεσα στο Μαρακές, το Ραμπάτ και τη Μέκνες. Απολαύστες τις ηλιόλουστες μέρες χωρίς τύψεις και ζήστε για άλλη μια φορά το καλοκαίρι πριν επιστρέψετε στην ρουτίνα του χειμώνα.

3. Σιγκαπούρη

BobPalosaari via Getty Images

Η νησιώτικη χώρα μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί μια σύγχρονη πόλη - κράτος. Βέβαια, ταξιδέψτε με δική σας ευθύνη, καθώς οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους 30 βαθμούς κελσίου τον Ιανουάριο. Με ένα τροπικό κλίμα και τη φασαρία μιας πολυσύχναστης πόλης, δεν υπάρχει πραγματικά, τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε.

4. Πόλη του Μεξικού

Elijah Lovkoff / EyeEm via Getty Images

Είναι η πρωτεύουσα του Μεξικού και η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας. Η θερμοκρασία φτάνει τους 20 βαθμούς. Το εκπληκτικό τοπίο και οι εκατοντάδες δραστηριότητες, δεν θα σας αφήσουν απογοητευμένους.

5. Κόστα Ρίκα

Gaile Juknyte / EyeEm via Getty Images

Η Κόστα Ρίκα είναι για όλους εσάς που λατρεύετε τον άφθονο ήλιο και την απέραντη θάλασσα. Είναι μία από τις πιο πράσσινες χώρες, με ενεργά ηφαίαστεια και τροπικά δάση που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

πηγή: HuffPost UK