ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/06/2019 13:09 EEST

Έγκλημα στο Γουδή: Η κόρη σκότωσε τη μητέρα της και τύλιξε το πτώμα σε χαλί

Η γυναίκα ομολόγησε τη δολοφονία της κατάκοιτης μητέρας της.

eurokinissi
Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα. 

Λύση στο μυστήριο με τη δολοφονία 92χρονης γυναίκας που βρέθηκε χθες Σάββατο νεκρή στην οδό Σινώπης στο Γουδί έδωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η δράστης είναι η 68χρονη κόρη της, η οποία φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, αναφέροντας ότι η μητέρα της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και έτσι αποφάσισε να την απαλλάξει από αυτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 92χρονη ήταν κατάκοιτη  και δεν είχε άλλον άνθρωπο στη ζωή να τη φροντίζει παρά μόνο την κόρη της.

Η 68χρονη σκότωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα μέσα σε ένα χαλί και το πέταξε στην οδό Σινώπης στους Αμπελόκηπους.

Η πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή κάνει λόγο για σοβαρές κακώσεις. Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στη σύλληψη της 68χρονης, καθώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κάλεσαν για κατάθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είδαν την δράστη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και αντιλήφθηκαν γρήγορα τι έχει συμβεί. Ακολούθησε η ομολογία της 68χρονης και ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος της.