Έγκλημα στον Κορυδαλλό: Ο φύλακας πέθανε από τα χτυπήματα των ληστών στο κεφάλι

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που έγινε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν το θάνατο του 51χρονου φύλακα μεταφορικής εταιρίας, τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου, στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος επήλθε από ισχαιμικό επεισόδιο. Τι προκάλεσε, όμως, το ισχαιμικό επεισόδιο; Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή, το ισχαιμικό επεισόδιο προκλήθηκε από τις πολλαπλές κακώσεις που έφερε ο άτυχος φύλακας από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τους δράστες στο κεφάλι. Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι οι δράστες ήταν πιθανότατα ληστές, που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους την εταιρία που φυλούσε ο 51χρονος.

Ο άτυχος άντρας με καταγωγή από την Αλβανία το μόνο που πρόλαβε να κάνει πριν φύγει από τη ζωή ήταν να τηλεφωνήσει στην κόρη του για να ζητήσει βοήθεια.

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Από την Αστυνομία έχει ληφθεί βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, τόσο εντός όσο και εκτός της επιχείρησης, ώστε από την ανάλυσή τους να μπορέσουν οι Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Δημοφιλή