ΔΙΕΘΝΕΣ
01/06/2019 17:45 EEST

Φλόριντα: Αλιγάτορας μπήκε τα ξημερώματα στην κουζίνα ηλικιωμένης και πήρε το κόκκινο κρασί

«Είδα ένα μεγάλο κεφάλι να μου λέει γεια».

Clearwater Police Department ‏/ HuffPost US

Η Μαίρη Γουίσχασεν, μια γυναίκα 77 χρονών, από το Κλίεργουότερ της Φλόριντα, ξύπνησε γύρω στις 3:30 π.μ. την Παρασκευή 31 Μαϊου, για να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, όταν άκουσε ένα δυνατό κτύπημα, σύμφωνα με την εφημερίδα Tampa Bay Times.

Οταν πήγε να δει τι είχε συμβεί, αντίκρισε εμβρόντητη έναν αλιγάτορα 3,5 μέτρων να την περιμένει στην κουζίνα του σπιτιού της.

«Είδα ένα μεγάλο κεφάλι να μου λέει γεια», δήλωσε η ίδια.

Οπως αναφέρει στο άρθρο της η αμερικάνικη έκδοση της HuffPost US, η Γουίσχασεν επέστρεψε στο δωμάτιο της και τηλεφώνησε στην αστυνομία, που με κάποιο περίεργο τρόπο είχε ήδη ειδοποιηθεί.

Οπως ανέφερε η η εφημερίδα Tampa Bay Times, μία εργαζόμενη της, η οποία είναι υπεύθυνη για την παράδοση της εφημερίδας στη συγκεκριμένη γειτονία, τα φώτα του αυτοκινήτου της τρόμαξαν τον περιφερόμενο αλιγάτορα, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει από παρακείμενο υπόνομο, μόνο που λόγω μεγέθους δεν τα κατάφερε. Ετσι, βρήκε καταφύγιο στο πλησιέστερο σπίτι, ή πιο σωστά, στην πλησιέστερη κουζίνα.

Η αστυνομία συνόδεψε το απρόσκλητο επισκέπτη εκτός κουζίνας, οποίος το μόνο που πήρε μαζί του ήταν ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί.

«Δεν ξέρω γιατί ήθελε το κόκκινο κρασί μου, αλλά το πήρε», δήλωσε στους Times η Μαίρη Γουίσχασεν.

Πηγή: HuffPost US