Ινδία: Καταπλακώθηκαν από τόνους πατάτας – Τουλάχιστον οκτώ εργάτες νεκροί

Σημειώθηκε και διαρροή αμμωνίας γεγονός που έκανε πιο δύσκολη την όλη επιχείρηση διάσωσης.
Twitter

Τουλάχιστον οκτώ άτομα σκοτώθηκαν στην Ινδία όταν τόνοι πατάτας που είχαν στοιβαχθεί λάθος σε αποθήκη αγροτικών ειδών κατέρρευσαν με συνέπεια να παρασύρουν μέρος του κτηρίου και της οροφής καταπλακώνοντας τους άτυχους εργάτες.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να ανασύρουν τους επιζώντες που είχαν καταπλάκωθεί από τα σακιά με πατάτες και όσο περνούσε η ώρα κινδύνευαν από αυτό .

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (16/3) στην περιφέρεια Ούταρ Πραντές και όπως έγινε γνωστό είκοσι εργάτες είχαν καταπλακωθεί εκ των οποίων οι οκτώ δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους.

Ομάδες διάσωσης με τα χέρια αλλά και με σκαπτικά μηχανήματα απομάκρυναν τα τσουβάλια προκειμένου να αναζητήσουν κάτω από τα συντρίμια της πλίθινης κατασκευής τραυματίες και νεκρούς.

Μετά την κατάρρευση της αποθήκης σημειώθηκε διαρροή αμμωνίας γεγονός που έκανε πιο δύσκολη την όλη επιχείρηση, την οποία όπως φαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να το παρακολουθήσει.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ News

Δημοφιλή