Ισπανία: Κατάπιε οδοντόβουρτσα στο οικογενειακό τραπέζι και κατέληξε στο νοσοκομείο (βίντεο)

Μετά από τρεις ώρες οι γιατροί μπόρεσαν να εντοπίσουν την ακριβή θέση της οδοντόβουρτσας στον λαιμό και την αφαίρεσαν μετά από 40 λεπτά.
Tatsiana Niamera / 500px via Getty Images

Μια Ισπανίδα κόντεψε να πνιγεί στο οικογενειακό τραπέζι, γιατί στραβοκατάπιε μια μπουκιά και στη συνέχεια κατάπιε την οδοντόβουρτσα 20 εκατοστών που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τον λαιμό της.

Ο λόγος για την Heizea, 21 ετών, η οποία έτρωγε γαλοπούλα μαζί με τον πατέρα της, όταν ένα κομμάτι κόλλησε στο λαιμό της και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.

Η κοπέλα έτρεξε και έπιασε μια οδοντόβουρτσα, που χρησιμοποίησε ως εργαλείο για να απομακρύνει το κομμάτι κρέας. Η νεαρή τα κατάφερε, όμως στη συνέχεια κατάπιε την οδοντόβουρτσα, επειδή είχε μπει βαθιά.

«Ο μπαμπάς μου δεν μπορούσε να με βοηθήσει γιατί είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι με κατεστραμμένο αχίλλειο τένοντα, οπότε αποφάσισα να βοηθήσω τον εαυτό μου χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσα. Επειδή η κατάσταση χειροτέρευε, άρπαξα το πρώτο πράγμα που μπόρεσα να πιάσω και ήταν η οδοντόβουρτσα», είπε η νεαρή, σύμφωνα με την New York Post.

«Προσπάθησα να την κρατήσω από τις τρίχες, αλλά μόλις το εμπόδιο καθαρίστηκε, απλώς απορροφήθηκε», πρόσθεσε η 21χρονη, ενώ οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Μετά από τρεις ώρες οι γιατροί μπόρεσαν να εντοπίσουν την ακριβή θέση της οδοντόβουρτσας στον λαιμό και την αφαίρεσαν μετά από 40 λεπτά.

Συγκεκριμένα, νάρκωσαν την γυναίκα, άνοιξαν το στόμα της και έδεσαν έναν σπάγκο στην κορυφή της οδοντόβουρτσας, την οποία και τράβηξαν προς τα έξω, αποφεύγοντας το χειρουργείο.

«Ξύπνησα με την οδοντόβουρτσα δίπλα μου στο κομοδίνο», είπε η Heizea και ανέφερε πως «χάρηκα που μπορούσα να αναπνεύσω ξανά».

Δημοφιλή