Καινούργιο αυτοκίνητο για τον πρίγκιπα Φίλιππο μόλις μία ημέρα μετά το ατύχημα

Παρόλα αυτά, η είδηση είναι ότι αντί να του κατασχεθεί το δίπλωμα, το 4x4 αντικαταστάθηκε

Μόλις 24 ώρες μετά το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο ίδιος και ένας άλλος οδηγός – χωρίς αμφότεροι να τραυματιστούν σοβαρά – ο πρίγκιπας Φίλιππος απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο Land Rover σε αντικατάσταση αυτού που υπέστη ζημιές την Πέμπτη.

Το μαύρο Freelander μεταφέρθηκε σήμερα με φορτηγό στο Σάντριγχαμ το μεσημέρι. Πρόκειται για ακριβές αντίγραφο εκείνου που οδηγούσε χθες και αφού χτύπησε με άλλο ΙΧ ντελαπάρισε με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο ίδιος και πιο σοβαρά δυο γυναίκες που επέβαιναν στο άλλο ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο γυναίκες που ενεπλάκησαν στο τροχαίο νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Queen Elizabeth Hospital και το ίδιο βράδυ πήραν εξιτήριο. Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ένα αγοράκι 9 μηνών που ήταν επίσης μέσα στο Kia δεν έπαθε το παραμικρό.

Παρόλα αυτά, η είδηση είναι ότι αντί να του κατασχεθεί το δίπλωμα, το 4x4 αντικαταστάθηκε.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος δε χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και επέστρεψε στον Πύργο του Σάντριγχαμ, όπου τον εξέτασε γιατρός, ανέφερε εκπρόσωπος του παλατιού.

Σήμερα η αστυνομία ερευνά το πώς ενεπλάκη στο τροχαίο ο 97χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς όπως αποκαλύφθηκε κατάφερε να περπατήσει προς τη μητέρα και το παιδί του άλλου αυτοκινήτου και να ρωτήσει, αν είναι όλοι καλά.

(Mε πληροφορίες από Reuters)

Δημοφιλή