Καλαθοσφαιριστής του Περιστεριού καταζητούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Πρόκειται για τριαντάχρονο αθλητή του μπάσκετ από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
25 December 2023, Athens, Greece: This is a photo of a Greek police force car at night.
25 December 2023, Athens, Greece: This is a photo of a Greek police force car at night.
George Pachantouris via Getty Images

Έναν τριαντάχρονο αθλητή του μπάσκετ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα του Περιστερίου καταζητούν οι αστυνομικοί στο πλαίσιο τού αυτοφώρου, προκειμένου να τον συλλάβουν για το αδίκημα τής ενδοοικογενειακής βίας.

Η 28χρονη σύντροφός του, που επίσης είναι αθλήτρια του μπάσκετ και αυτή από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατήγγειλε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας ότι ο καλαθοσφαιριστής σε διαμέρισμα στην περιοχή του Περιστερίου την άρπαξε από τον λαιμό, τη χαστούκισε και της δάγκωσε την πλάτη, όταν διαπληκτίστηκαν.
Οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν για τα δικαιώματά της αλλά η 28χρονη δήλωσε πως δεν γνωρίζει τη διεύθυνση του σπιτιού, αρνήθηκε να τους οδηγήσει σε αυτό, όπως και δεν δέχθηκε την εγκατάσταση τής εφαρμογής Punic Button στο κινητό τηλέφωνο της, την εξέταση από ιατροδικαστή ή τη μεταφορά της σε ασφαλή χώρο.
Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ αναζήτησαν τον τριαντάχρονο αθλητή στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής, όπου η ομάδα του είχε αγώνα, αλλά εκείνος είχε δηλώσει ασθένεια και δεν ήταν εκεί.

Δημοφιλή