ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22/06/2018 20:56 EEST | Updated 22/06/2018 20:58 EEST

Καμμένος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που έχει περάσει στα χρόνια της Μεταπολίτευσης

Eurokinissi

Ο λαός «έχει ηγέτη του έναν έντιμο και άξιο πρωθυπουργό, τον καλύτερο πρωθυπουργό που έχει περάσει στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, τον Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του στο Ζάππειο μετά την ομιλία του κ. Τσίπρα.

«Σήμερα οι ΑΝΕΛ δικαιωνόμαστε για κάθε απόφαση που πήραμε και το ίδιο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που άντεξαν όλες αυτές τις επιθέσεις», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως «δεν φτάσαμε στο τέλος αυτής της κοινής πορείας με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως πολλοί επιθυμούν».

«Αντέξαμε, αντέχουμε και θα νικήσουμε», είπε ο Π. Καμμένος, υποστηρίζοντας στη συνέχεια πως «και στα εθνικά θέματα αποδείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να φυλάξουμε Θερμοπύλες».

«Καταφέραμε ν′ αναδείξουμε την πατρίδα μας με το προσφυγικό, γιατί όταν στην Κεντρική Ευρώπη ούρλιαζαν με μίσος, οι Έλληνες αγκάλιασαν τους πρόσφυγες, προσέφεραν αγάπη και τροφή στους πρόσφυγες».

«Δεν θα επιτρέψουμε στο μαύρο μέτωπο της πολιτικής να πουλά πατριωτισμό, ήταν πάντα πατριδοκάπηλοι» είπε, ενώ διαβεβαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «παραμένουμε σταθεροί στις αξίες και τις αρχές μας και αυτή η συνεργασία ήταν, είναι και θα είναι μια έντιμη συνεργασία, προς όφελος της πατρίδας και του λαού της».

Αντίθετα με τον εμφύλιο, συνέχισε ο Πάνος Καμμένος, «καταφέραμε την εθνική συμφιλίωση την οποία συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη όλοι οι Έλληνες. Όταν με κάλεσε ο Τσίπρας είχα πει αρχίζει η επιχείρηση Γοργοπόταμος όπως τότε που ο Άρης και ο Ζέρβας κατάφεραν να τινάξουν την γέφυρα. Αφού η επιχείρηση Γοργοπόταμος τελείωσε αρχίζει το σχέδιο Μάρσαλ με την βοήθεια των Ελλήνων».

«Εάν οι ΑΝΕΛ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε υποκύψει στην τρομοκρατία και στην πρόταση δυσπιστίας, με προφανή δόλο, όχι για το όνομα της Μακεδονίας αλλά για να ρίξουν την κυβέρνηση, δεν θα φτάναμε στη σημερινή μέρα» πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

 

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)