Καναδάς: Νεόνυμφοι πέρασαν την πρώτη νύχτα γάμου αποκλεισμένοι σε βουνό με άλλα 300 άτομα (vid)

Ήθελαν να τραβήξουν τις καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες και πήραν τα βουνά...και τελικά ξέμειναν εκεί όλη τη νύχτα, και κοιμήθηκαν στο πάτωμα φορώντας γαμπριάτικό κουστούμι και νυφικό.

Σε περιπέτειες έμπλεξε ένα ζευγάρι νεονύμφων από τον Καναδά καθώς θέλοντας να βγάλουν τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες αποφάσισαν να ανέβουν στο βουνό Σάλφερ στο Εθνικό Πάρκο Μπανφ.

Αφού όμως η Ζακλίν και ο Μπρένεν ΜακΚόνελ έβγαλαν ένα ”σωρό εντυπωσιακές φωτογραφίες” όπως λέει η νεόνυμφη, και πήγαν να πάρουν το τελεφερίκ για να επιστρέψουν...ανακάλυψαν πως είχε γίνε διακοπή ρεύματος, λόγω κεραυνού, και είχε τεθεί εκτός λειτουργίας.

Έτσι το ζευγάρι, όπως λένε στο βίντεοτου BBC, αναγκάστηκε να περάσει την πρώτη νύχτα γάμου, μαζί με άλλα περίπου 300 άτομα που είχαν αποκλειστεί στο βουνό.

Πέρασαν όλη τη νύχτα εκεί και κοιμήθηκαν με το νυφικό και το γαμπριάτικο κουστούμι στο πάτωμα στις εγκαταστάσεις του τελεφερίκ επάνω στο βουνό..

Όπως είπε ο Μπρένεν, στον πρώτο όροφο κοιμήθηκαν πολλά άτομα που είχαν πανικοβληθεί αλλά στον τρίτο όπου ήταν εκείνοι, οι περισσότεροι διατηρούσαν την ψυχραιμία τους και ήταν όλα πολύ ήρεμα.

Δηλώνουν μάλιστα πως η όλη εμπειρία ”δεν ήταν και τόσο κακή”, καθώς ήταν ζεστοί και ασφαλείς και ”είχαν ο ένας τον άλλον”.

Πηγή: BBC

Δημοφιλή