Κάνει αγωγή για να μειώσει την ηλικία του και να αυξήσει τις κατακτήσεις του στο Tinder

Κάνει αγωγή για να μειώσει την ηλικία του και να αυξήσει τις κατακτήσεις του στο Tinder
Latestly

Ένας Ολλανδός συνταξιούχος έχει αρχίσει μια νομική μάχη για να μειώσει την ηλικία του νόμιμα κατά 20 χρόνια και να ενισχύσει τις πιθανότητές του στα ραντεβού!

Ο Εμίλ Ράτελμπαντ, 69, θέλει να αλλάξει την ημερομηνία γέννησής του από 11 Μαρτίου 1949 σε 11 Μαρτίου 1969, συγκρίνοντας μια τέτοια αλλαγή στην ταυτότητα με εκείνη της αλλαγής φύλου.

«Μπορείς να αλλάξεις το όνομά σου. Μπορείς να αλλάξεις το φύλο σου. Γιατί όχι και την ηλικία σου;» δήλωσε ο ίδιος σε τοπικό μέσο.

Evening Standard

Την απόφαση θα την πάρει το Δικαστήριο της πόλης Άρνεμ μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ωστόσο, δεν γνωρίζει πως ακριβώς θα μπορούσε να βοηθήσει τον κ.Ράτελμπαντ, από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία νομική πρόβλεψη που να επιτρέπει σε ένα φυσικό πρόσωπο να αλλάξει την ηλικία του.

Ο Κ. Ράτελμπαντ, ισχυρίζεται παρόλα αυτά, πως υφίσταται διακρίσεις λόγω της ηλικίας του, γεγονός που επηρεάζει το ποσοστό επιτυχίας του στην εφαρμογή γνωριμιών «Tinder».

Με λίγα λόγια, δεν μπορεί να βρει εύκολα σύντροφο λόγω της ηλικίας του.

Yahoo News UK

«Με περιορίζει η ηλικία. Στα 69 δεν μπορώ να κάνω πολλά. Αν είμαι όμως 49, μπορώ να αγοράσω ένα καινούριο σπίτι, να οδηγήσω ένα διαφορετικό αυτοκίνητο και να αναλάβω περισσότερη δουλειά».

«Στο Tinder, όταν λέω την ηλικία μου δεν παίρνω καμία απάντηση. Αν πω ότι είμαι 49 όμως, με το πρόσωπο που έχω, θα έχω τρομερή επιτυχία».

Ο κ. Ράτλεμπαντ, είναι άνθρωπος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και εκπαιδευτής στο νευρογλωσσολογικό προγραμματισμό.

Πηγή: BBC